ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

Με την υπ’ αριθμ. 2491/2018 απόφαση Δημάρχου Γλυφάδας (ΑΔΑ: ΩΗΟΦΩ91-ΔΑΗ) ορίστηκε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου νέος Αντιδήμαρχος Διοικητικού και Εσόδων ο Δημήτρης Νιτσιόπουλος με θητεία έως 31.8.2019. Η αλλαγή αυτή ήρθε να επιβεβαιώσει τις φήμες που ήθελαν τον πρώην Αντιδήμαρχο να επιστρέφει στο διοικητικό σχήμα σε καίριο πόστο ευθύνης, ίδιο με αυτό που του είχε ανατεθεί και στην αρχή της θητείας.

Ο Δημήτρης Νιτσιόπουλος αντικαθιστά έτσι την Σάσα Πατεράκη η οποία ήταν Αντιδήμαρχος Διοικητικού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Γλυφάδας. Η κ. Πατεράκη την ίδια ημέρα κατέθεσε έγγραφη παραίτησή της (αρ. πρωτ. 27151/28.9.2018) από τη θέση της Αντιδημάρχου, χωρίς να κάνει δημόσιες δηλώσεις.

Στο Δημήτρη Νιτσιόπουλο ανατέθηκαν οι εξής αρμοδιότητες:

  • Της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών πλην του Τμήματος Παιδείας
  • Της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών πλην του Τμήματος Καταστημάτων και Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Τμήματος Προμηθειών και Παροχής Ειδικών Υπηρεσιών (μη τεχνικής φύσης)
  • Την τέλεση των πολιτικών γάμων εκ περιτροπής με τους λοιπούς Αντιδημάρχους
  • Σε θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στους τομείς της αρμοδιότητάς του

 

Φαίνεται πως με αυτή την αντικατάσταση έγινε η αρχή των αλλαγών που έχει κατά νου να πράξει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες αλλαγές, οι οποίες όμως δεν βρίσκουν όλους σύμφωνους. Προφανώς ο Δήμαρχος γνωρίζει τι πράττει και ποιο είναι το σκεπτικό του. Οι επιλογές που θα κάνει τώρα στα τελευταία μέτρα της θητείας αποδεικνύει και το πώς θα κινηθεί στο προεκλογικό πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται το 2019.

Παλμός

αφήστε ένα σχόλιο


+ 6 = δεκατρία