ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Πανέτοιμη η Γλυφάδα για τη νέα σχολική χρονιά

Πανέτοιμη υποδέχθηκε σήμερα η Γλυφάδα τη νέα  σχολική χρονιά, με τις 49 εκπαιδευτικές μονάδες σε άριστη κατάσταση. Χαρούμενες παιδικές φωνούλες, γέλια αλλά και δάκρυα από τα πρωτάκια, συγκίνηση από εκπαιδευτικούς και γονείς γέμισαν τα σχολικά προαύλια και έδωσαν ζωή στα κτίρια που συντηρήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο όλο το καλοκαίρι για να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα τους επόμενους οκτώ μήνες.

«Καλή σχολική χρονιά σε μικρούς και μεγάλους» ευχήθηκε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, που επισκέφθηκε πολλά σχολεία της πόλης, παρέστη στον αγιασμό, συνομίλησε με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, έζησε από κοντά τη χαρά και τη συγκίνησή τους.

Για το σημερινό αποτέλεσμα στη Γλυφάδα εργάστηκαν όλο το καλοκαίρι μεθοδικά, συστηματικά και ακούραστα δεκάδες άνθρωποι.

Ανακατασκευές αύλειων χώρων και αποδυτηρίων, ελαιοχρωματισμοί, μονώσεις, αντικατάσταση δαπέδων σε πολλές αίθουσες, παρεμβάσεις και πεζοδρομήσεις γύρω από τα σχολεία, αποκαταστάσεις βλαβών σε υδραυλικά και ηλεκτρικά, επισκευές στα μηχανοστάσια και άλλες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των σχολικών υποδομών κάθε βαθμίδας, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο τρίμηνο.

«Ασφαλώς και θα συνεχίσουμε ασταμάτητα την αναβάθμιση των σχολικών εγκαταστάσεων της Γλυφάδας μας, ώστε να έχουν μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές το καλύτερο δυνατό περιβάλλον και τις πιο σύγχρονες υποδομές», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και ευχήθηκε «καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους».

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε × = 30