Νίκος Βρυζίδης: Ένας εξαίρετος ιατρός, ένας άξιος Αντιδήμαρχος Υγείας

Ήρεμος, νηφάλιος ένας αξιόλογος ιατρός, ένας άξιος Αντιδήμαρχος Υγείας.

Στον Αντιδήμαρχο Υγείας του Δήμου Γλυφάδας κ. Νίκο Βρυζίδη έχουμε αναφερθεί πρόσφατα, αλλά οφείλουμε για μια ακόμη φορά να τονίσουμε ότι εκτός από εξαιρετικός επιστήμονας, είναι ένας ευγενικός, φιλικός κι ακούραστος άνθρωπος ο οποίος προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του από την θέση του Αντιδημάρχου της υγείας προκειμένου να βοηθήσει κάθε φορά όσο περισσότερο μπορεί, πετυχαίνοντας την συχνή εξασφάλιση της διενέργειας των τεστ από κλιμάκια του ΕΟΔΥ  για την εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Αθόρυβος, σοβαρός και εργασιομανής κατάφερε να αποκτήσει την εκτίμηση όλων.

Η παρουσία του Νίκου Βρυζίδη δίπλα στο Δήμαρχο μας Γιώργο Παπανικολάου, εμπνέει αισθήματα ασφάλειας και σιγουριάς στους Γλυφαδιώτες που βλέπουν ότι με τις γνώσεις και την πλούσια εμπειρία του σε θέματα που άπτονται της υγείας είναι στο πλευρό τους.

Ο Νίκος Βρυζίδης, διατηρεί ιδιωτικό ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ-ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ-ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ στην οδό Αρχιπελάγους 23, στην Άνω Γλυφάδα όπου πραγματικά  με τις γνώσεις και την εμπειρία του ως ένας εξαίρετος επιστήμων που είναι, έχει καταφέρει να αφήνει θετικότατες εντυπώσεις.

 

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα × = 36