Νίκος Βερλέκης: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν μιλάει για την Ειρήνη Παππά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Νίκος Βερλέκης. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο της σχέσης του με την Ειρήνη Παππά, η οποία πριν από λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή.

«Δεν θέλω να μιλάω για την Ειρήνη Παππά γιατί σέβομαι το όνομα της. Ήταν μια σχέση η οποία έχει περάσει, έχει τελειώσει και νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να λέει κανείς τι έχει κάνει, με ποιους έχει κοιμηθεί, με ποιους έχει κάνει σχέση και με ποιους δεν έχει κάνει. Δεν έχουν νόημα όλα αυτά. Ήταν μια σπουδαία γυναίκα και πολύ σπουδαία προσωπικότητα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Νίκος Βερλέκης.
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Από εκείνη θυμάμαι καλά και κακά πράγματα. Θυμάμαι και καλές στιγμές, θυμάμαι και κακές στιγμές. Οι καλές στιγμές όμως ήταν πολύ περισσότερες από ό,τι ήταν οι κακές στιγμές. Όταν ζεις με έναν άνθρωπο για αρκετά χρόνια, θα έχεις τις καλές σου στιγμές, αλλά θα έχεις και τις κακές σου στιγμές οι οποίες περνάνε βαθιά στη μνήμη, “γράφονται” στον σκληρό και παραμένουν», δήλωσε ο Νίκος Βερλέκης.

αφήστε ένα σχόλιο


7 − έξι =