ΜΥΣΤΗΡΙΟ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟ

Μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση και σε ένα έγκλημα μυστήριο βρίσκονται οι αστυνομικοί που ερευνούν τη δολοφονία του 21χρονου φοιτητή που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς πριν μια εβδομάδα και η σορός του οποίου βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία, περίπου 100 μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί και το ποδήλατό του.

Οι αστυνομικές αρχές αρχικά αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας του νεαρού, καθώς το σώμα του 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου, φέρει πολλαπλές κακώσεις.

Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών, που μεταβαίνει στην Κάλυμνο, αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην τραγική ιστορία του 21χρονου φοιτητή από την Αθήνα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το περασμένο Σάββατο.

Ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε νεκρός στην Κάλυμνο όπου είχε πάει για να επισκεφθεί τη μητέρα του, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 19 Νοεμβρίου. Το πτώμα του εντοπίστηκε στην απόκρημνη περιοχή Λαγκά Χώρας, 200 περίπου μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του, ωστόσο κάποια στοιχεία δημιουργούν ερωτήματα.

Ο άτυχος σπουδαστής, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, φέρει εμφανείς μώλωπες και εκδορές. Αυτό οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι σύρθηκε από τον ή τους δολοφόνους του στα βράχια και αφέθηκε στο σημείο.

Το θύμα έχει ξυλοκοπηθεί άγρια στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα, ενώ ένας γιατρός του νησιού που τον είδε για μία πρώτη εκτίμηση, δεν μπορεί να καταλήξει με βεβαιότητα αν το τραύμα που φέρει στο κεφάλι είναι από πυροβολισμό ή από κάποιο άλλο όργανο.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το θύμα έχει ξυλοκοπηθεί άγρια στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα. Ο ιατροδικαστής έφτασε στο σημείο από την Ρόδο χθες το μεσημέρι.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αφού τα τραύματά του δεν είναι συμβατά με πτώση, ενώ οι εκδορές φανερώνουν ότι άτυχος 21χρονος σύρθηκε και μεταφέρθηκε από τους δολοφόνους του στο σημείο που βρέθηκε ετεροχρονισμένα.

Οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση, συμπεριλαμβανομένων των κυνηγών που είχαν βγει στο βουνό εκείνη την ημέρα. Εξετάζεται ακόμη και η πιθανότητα ο άτυχος νέος να έπεσε άθελά του πάνω σε κάποια παράνομη συναλλαγή με μοιραία για εκείνον αποτελέσματα, αφού η ευρύτερη αυτή περιοχή θεωρείται αρκετά κακόφημη και συχνάζουν εκεί τοξικομανείς και άτομα που διακινούν ναρκωτικά.

αφήστε ένα σχόλιο


2 + = έξι