Μπαλάσκας για τη φονική επίθεση Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Είχαν συνεννοηθεί με χούλιγκαν του Παναθηναϊκού»

«Είχαν προσυνεννοηθεί το ραντεβού και τον εφοδιασμό των Κροατών χούλιγκανς»

Για προσυνεννόηση των Κροατών χούλιγκανς με συνδέσμους του Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στον ANT1, για την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά την οποία δολοφονήθηκε ένας οπαδός της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», ανέφερε πως υπήρξε προσυνεννόηση τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ των Κροατών με «κεφαλές» συνδέσμων του Παναθηναϊκού. Σημειώνεται πως η ΕΛ.ΑΣ, σε ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν Έλληνες συνεργοί στην επίθεση, μεταξύ των Κροατών χούλιγκαν.

«Όταν περίπου 100 άτομα από την Κροατία πέρασαν τα σύνορα με αυτοκίνητα, αμέσως ενημερώθηκε η κρατική ασφάλεια διότι ήταν γνωστή η απαγόρευση των οπαδών, αλλά δεν τους έγινε μπλοκάζ. Είναι ένα ερώτημα αυτό, γιατί δεν τους έγινε μπλοκάζ, αλλά διετάχθη στους αστυνομικούς να τους έχουν σε διακριτική παρακολούθηση. Όταν μπήκαν στην Αττική Οδό διασκορπίστηκαν σε πολλές εξόδους. Με τελικό ραντεβού», είπε αρχικά.

«Έφτασαν σαν κύριοι, διασκορπίστηκαν και από την πρώτη ανακριτική πράξη που έχει γίνει, αλλά και τα πρώτα στόματα που άνοιξαν λένε για προσυνεννόηση από προχθές με χούλιγκανς του ΠΑΟ. Με χούλιγκανς άλλης ομάδας, με τους οποίους είχαν προσυνεννοηθεί και είχαν στημένα ραντεβού ήδη. Είχαν προσυνεννοηθεί με τις κεφαλές των συνδέσμων για ραντεβού και εφοδιασμό των Κροατών χούλιγκανς», πρόσθεσε.

αφήστε ένα σχόλιο


8 × δυο =