Μια μικρή παρέμβαση έδωσε ζωή στην πλατεία Φλέμινγκ !

Τα μεγάλα έργα υποδομής που αλλάζουν την εικόνα της πόλης μας προς το καλύτερο, είναι συνεχή και φαίνονται. Υπάρχουν όμως και εκείνα τα μικρά, τα καθημερινά, που γίνονται με την καθοδήγηση και την εποπτεία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου,

βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας και λειτουργούν σωρευτικά προς την κατεύθυνση των μεγάλων αλλαγών. Μια τέτοια παρέμβαση έγινε στην πλατεία Φλέμινγκ -τη μικρή πλατεούλα που άπτεται της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος στο ύψος του ξενοδοχείου Fenix- στην περιοχή των δικηγορικών. Εκεί, ένας στύλος με λάμπα είχε γύρει λόγω ενός βράχου που υπάρχει στο σημείο. Του θέματος επιλήφθηκε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πόλης και Καθημερινότητας Γιάννης Σκαλτσάς, ο οποίος οργώνει καθημερινά την πόλη, προκειμένου να διαπιστώσει επιμέρους προβλήματα.
Ο στύλος μπήκε στη θέση του κανονικά αλλά μαζί με αυτόν τα συνεργεία του Δήμου άλλαξαν και όλα τα φθαρμένα παγκάκια και έβαλαν καινούργια, γεγονός που έδωσε άλλη όψη στην πλατεία, η οποία πήρε «ζωή» και λίγη κίνηση, όση επιτρέπουν οι συνθήκες.
Στις φωτογραφίες φαίνεται το «τώρα» και το «πριν».

αφήστε ένα σχόλιο


τρία × = 24