ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΥ ΝΟΥΡΕΓΙΕΦ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ?

Με όλους τα ίδια,  όταν στριμώχνεται αρχίζει  τις μηνύσεις και τις καταγγελίες στέλνοντας επιστολές ακόμα και στην κοινότητα της Κάτω Ραχούλας. Πάνω απ’ όλα «αρσενικότατος» (κατά δήλωση του), δεν παύει να το επιδεικνύει μέσα από τις πράξεις του.

Όμως πόσο «αρσενικός» μπορεί να λέει ότι είναι ένας άντρας όταν λειτουργεί  πάντα με ρεβανσισμό και φθόνο, χωρίς ίχνος ευαισθησίας?  Πόσο «αρσενικός» μπορεί να είναι ένας άντρας όταν ξεχωρίζει από την χυδαιολογία τις απειλές και τις κωλοτούμπες?

Και επειδή όπως λέει  και η παροιμία μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λές θα ήθελα να ρωτήσω τον  κατά δήλωση του «αρσενικότατο»  Γιαννακόπουλο, αν θυμάται την παλαιότερη  μεγάλη κόντρα που είχε  με συνάδελφο εκδότη τον οποίο καθύβριζε με τα χειρότερα λόγια και τον οποίο πολλές φορές  τον έστειλε μηνυόμενο στις αίθουσες των δικαστηρίων φουσκώνοντας σαν το παγώνι  για το κατόρθωμα του ? Δεν σακσα «αρσενικός» είπες?

Giannakopoulos Anastasios
΄
tasosgian48@yahoo.gr
92.119.202.25

Υποβλήθηκε 
ΚΑΡΑΧΑΛΙΕ, ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΟΝΥΧΤΑ. ΤΕΛΟΣ.

Τι σόι «αρσενικός»  είναι αυτός  όταν πριν  δυο – τρία χρόνια περίπου  μου έστελνε δεκάδες υβριστικά κείμενα  που αφορούσαν συγκεκριμένο συνάδελφο?  Τι σόι «ασερνικός»  είναι αυτός,  όταν  ερριστικός  και προκλητικός με καταιγισμό χυδαίων  σχολίων,  εξέθετε τον συνάδελφο με χαρακτηρισμούς όπως φοροφυγά συκοφάντη εκβιαστή (τα ίδια ακριβώς λέει  για εμένα σήμερα) και υπαινιγμούς για χρηματισμό του από την προηγούμενη διοίκηση? Τι σόι «αρσενικός»  είναι αυτός  ο οποίος υπήρξε ο βασικός υπεύθυνος για το λουκέτο της επιχείρησης  του συναδέλφου με συνέπεια την οικονομική καταστροφή του ? Τι σόι «αρσενικός» είναι αυτός που θέλοντας να διασύρει και να διαπομπεύσει τον συνάδελφο απαιτούσε από εμένα να δημοσιεύσω τα αισχρά κείμενα, τις καταγγελίες  ακόμα και φωτογραφίες της επιχείρησης του και μάλιστα επίμονα μου ζητούσε την δημοσίευση του ονόματος του?  Τι σόι «αρσενικός» είναι αυτός όταν προ ημερών στην βιασύνη του για προβολή και δημοσιότητα εξέθεσε για μια ακόμη φορά τον συνάδελφο κι αφού έκανε την «καλή πράξη» δεν είχε το σθένος να αναγνωρίσει το λάθος του και μας έβγαζε όλους τρελούς?

ΥΓ

Και τα μπαλέτα του Μπολσόι  «αρσενικούς» έχουν.

Ένα σχόλιο σε ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΥ ΝΟΥΡΕΓΙΕΦ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ?

  • dimitravolioti  λέει:

    ευχαριστώ τη τσούχτρα που έχει το θάρρος να ξεβρακώσει τον κύριο, εάν είναι κύριος, τον θυμάμαι το καλοκαίρι που έβριζε για τούς καλοκαιρινούς σινεμάδες του δήμου αλλά έβλεπε τα όλα τα έργα και για της ντουζιέρες έβριζε άλλα κάθε βράδυ έκανε τα ντουζάκια του και μάλιστα ανέβαζε και παρανόμως το μοτοσακό του επάνω σε μέρος που δεν επιτρεπότανε στη παραλία λες και ήταν ο Γλυφαδάρχης.

αφήστε ένα σχόλιο


ένα + 6 =