ΜΗΠΩΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ?

Ντάξει το ισοπέδωσε ο μλκς, είναι πια για κλάματα. Είναι πλέον άμεση ανάγκη να συμβουλευτεί το ταχύτερο τον γιατρό του να του αλλάξει τα χάπια.  

Αυτός ούτε το μπόι μου δεν ξέρει, με έβγαλε ενάμισι μέτρο, να δεις που άμα βρεθούμε στο δικαστήριο ούτε καν θα με γνωρίσει. Τι να πει κανείς με τον αποβλακωμένο, δεν αντέχεται. Με ρωτάει αν έχω πιάσει στο χέρι μου σφυρί , προφανώς για να μου δείξει την δύναμη του, κι από την άλλη λέει ότι θα υποστώ σωρεία μηνύσεων γιατί δημοσίευσα την φωτογραφία του που υπάρχει χύμα στο διαδίκτυο.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της «βαριοπούλας» και η απόδειξη ότι δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, δεν εξηγείτε διαφορετικά.

Αυτός ο αλητήριος αυριανιστής έπου βγαλε ξεβράκωτο από φωτοσοπιά τον Δήμαρχο της πόλης κι αργότερα εμένα μαζί με τον δήμαρχο σε χυδαία προσβλητική σεξουαλικού περιεχομένου φωτο κι έρχεται τώρα, αυτός αχρείος που δεν σεβάστηκε καν την οικογένεια τα παιδιά μου , να μου ζητάει και τα ρέστα.

Ο αυριανισμός του συριζαίου δεν έχει όρια. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να μου κλείσουν το στόμα. Μου δίνουν ραντεβού και μου υπόσχονται ότι δεν θα με πειράξει κανείς τους. Έτσι προσπαθούν να με εκφοβίσουν για να σταματήσω να τους είμαι εμπόδιο.  Αυτή είναι η κατάσταση που χρόνια επικρατεί στη Γλυφάδα. Ο νόμος της σιωπής, όποιος τον παραβεί θα υποστεί την κατασυκοφάντηση,  τον διασυρμό και την σπίλωση.

ΥΓ

Κουρδομένε στο ξαναλέω και γράψε το, θα σας αλλάξω τα φώτα. Έτσι όπως το ακούς. Εσύ και τα άλλα τα παιδιά της πιάτσας θα δώσετε λόγο στη δικαιοσύνη για τον αυριανισμό , την σπίλωση, τις απειλές, τι συκοφαντία και τις ύβρεις που έχω υποστεί τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια  και τα παιδιά μου.

Όσο για τις ψευτομαγκιές… καημενάκοοοοοο,   δεν ήξερες δεν ρώταγες!!

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ πέντε = 7