ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ… ΣΩΤΗΡΕΣ ΖΗΤΩ ΠΟΥ .ΕΣΤΗΚΑΜΕ!

Στην ερώτηση μου αν βγαίνει μεροκάματο μετά από όλα αυτά τα αίσχη που ανεβάζει στο καλαστήριο της τοπικής αποχαύνωσης, ο Γιάνης κατηγορηματικός απαντά.

Γιατί να παρέχουν χρήματα οι Γιαννακόπουλος – Ζαχαριάδης ; Δεν έχουν facebookη ιστοσελίδες ; Δεν ντρέπεσαι για τα οικτρά σου ψεύδη ; 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν ερωτώ.

Και εσύ γιατί τους φιλοξενείς, γιατί γράφεις τα καλύτερα γι αυτούς που έχουν τον μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη και παραπλανείς τους πολίτες? Γιατί κάθε φορά φιλοξενείς τα δημοσιεύματα του Γιαννακόπουλου και τον παρουσιάζεις ως έναν ευυπόληπτο καθώς πρέπει κύριο και ενεργό δημότη αποκρύπτοντας ότι ο συγκεκριμένος «κύριος» πριν λίγες ημέρες καταδικάστηκε για τα σοβαρότατα αδικήματα της πλαστογραφίας, παραβίαση κατάσχεσης, υπεξαίρεση και τοκογλυφία κατ’ εξακολούθηση, σε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών και 2.000 χρηματική ποινή με τριετή αναστολή,  για τα οποία όπως λέγεται στην τοπική κοινωνία έχει βρεθεί και παλαιοτέρα αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη? Εσύ δεν είσαι που πριν λίγους μήνες δημοσίευσες στο κολαστήριο που διαχειρίζεσαι ότι ο Γιαννακόπουλος είναι ένας από τους εντιμότερους πολίτες που θα μπορούσε να έχει μια ανώτερη θέση στο δικαστικό σώμα? Εσύ δεν είσαι που πριν λίγο καιρό ανέβασες υβριστικό δημοσίευμα του Γιαννακόπουλου προς τον δήμαρχο της Γλυφάδας και καλούσε τους πολίτες να βγουν στους δρόμους? Τελικά δεν μας είπες βγήκε κανείς?  Πες μας λοιπόν τόσες δεκάδες δημοσιεύματα του υβριστή Γιαννακόπουλου γιατί ανεβαίνουν πάντα από το δικό σου χαμαιτυπείο και δεν τα δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του? Εσύ τον ξέρεις? Αν όχι είσαι τόσο βλάκας ή μήπως το κάνεις για την ψυχή της μάνας σου?

ΥΓ

Πρόεδρα, θέλουμε και Γιαννακόπουλο στην παράταξη για να σε ψηφήσουμε, αλλιώς Black!!

αφήστε ένα σχόλιο


8 − = τρία