Με ρέγουλα η «χειροτεχνία». Λένε πως τυφλώνει.

Σας τα έλεγα τότε αλλά εσείς μπρος στη φρενίτιδα να μαζέψετε ψηφαλάκια, κωφεύατε και χαρτζιλικώνατε τον σεσημασμένο κιτρινιστή για να συκοφαντήσει και να σπιλώσει τον αναμορφωτή δήμαρχο της Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου.

Θυμάσαι μήπως Στέλιο Θεοδο σόπουλε, Γιάννη Τζούβελη και Παναγιώτη Γιάχο τι σας έλεγα για τον «κύριο» Σαβούρογλου?

Θα σας τα πάρει κι αργότερα θα σας βρίζει, βέβαια ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Πριν λίγο καιρό ο πρότινος συνεργάτης σας αφού είδε ότι σταμάτησε να πέφτει ο μπεζαχτάς μέχρι και μπαλαρίνες σας ανέβασε κι από τότε σας τα χώνει κανονικά. Σας έλεγα τότε «ότι στα σκατά όση ζάχαρη και να ρίξεις λουκουμάδες δεν γίνονται», δεν ακούσατε. Ηθελέστα και παθέστα.

Ας μας υποδείξει όμως ο σεσημασμένος πρύτανης της σαβούρας τουλάχιστον ΕΝΑΝ δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας που ενοχλήθηκε για τις δήθεν ανίερες συμμαχίες που επικαλείται με τους κ.κ Θεοδοσόπουλο, Τζούβελη, Γιάχο. Κι από πότε είναι επιλήψιμο να μιλάει ο σύμβουλος του δημάρχου κ. Γκρίλλας με τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Τζούβελη η με τον κάθε δημοτικό σύμβουλο άλλης παράταξης? Όταν σε κυριεύει το σύνδρομο της δουλικότητας, της γλοιωδίας και της απύθμενης θρασύτητας επιχειρείς να νοθεύσεις τη λογική και να «πουλάς» στο πόπολο το ψέμα, τη σπίλωση και τη λάσπη.Φτηνή συκοφαντία που αγγίζει τα όρια της ελεεινότητας, άλλωστε αυτός ήταν κι ο λόγος που τον είχαν προτιμήσει τότε.

Φτηνή κιναιδογραφία για ηλίθιους αναγνώστες

αφήστε ένα σχόλιο


− 2 = επτά