ΜΕ ΚΑΤΜΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2019 0 ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ???

Λέγεται ότι ο διαχειριστής του κολαστηρίου της τοπικής αποχαύνωσης, αυτοβαπτισμένος πρόεδρας δημοτικής παράταξης, ελπίζει σε μια μεγάλη μεταγραφή που αν τελικά του κάτσει (Ο λόγος για τον Κάτμαν) θα αλλάξει όλα τα προγνωστικά και θα διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις την δημαρχία .

Δείτε τι ανέβασε ο παραληρητικός παρλαπίπας.

Eπειδή χρειάζεται, αποτελεί αναγκαιότητα, θα κάνω ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβάλεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, στο οποίο θα υπάρχουν μαρτυρίες συμπολιτών μας αν από την ηλικία των 13 ετών διέθετα πειραματικό σταθμό, και αν πράγματι λειτουργούσα τοπικά κατά τις νυκτερινές ώρες, όπως και αρκετοί ακόμα εκ των συμπολιτών μας, οι οποίοι πρωτοστατήσαμε ΤΟΠΙΚΑ στα FM κύματα.

Ερώτηση.

Καλά βρε Γιάνη εσύ όπως μας λες πήγαινες σχολείο, πότε βρε αγόρι μου, πότε τσολιά μου διάβαζες και πως τις νυχτερινές ώρες λειτουργούσες το νταραβέρι σου,  καλά οι γονείς σου δεν ενδιαφερόντουσαν για τα ξενύχτια που βάραγες σε ηλικία 13 χρόνων? Ρε μπας και μας παραμυθιάζεις? Και να σου πω, με τι εμπειρία εσύ ένα παιδάκι 13 χρόνων λειτουργούσες αυτό το τρανζίστορ φαντάζομαι να ασχολιόσουν μόνο με τα καψουροτράγουδα της εποχής κι όχι με την αριστερή προπαγάνδα? Παιδί θαύμα είσαι ρε Γιάνη γι αυτό και η ζωή σε δικαίωσε ανάλογα, τώρα να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμος, δεν χρειάζονται ταραχές και  να κοιτάξεις την υγεία σου γιατί το 2019 είναι κοντά και θα πρέπει να είσαι υγιής και ακμαίος για να αναλάβεις ως δήμαρχος την τύχη της πόλης.

ΥΓ

Έτσι για να γελάμε!!!

αφήστε ένα σχόλιο


5 + = δώδεκα