Με θέατρο πέφτει απόψε η αυλαία του Drive In Φεστιβάλ

Αυλαία σήμερα για το Drive In Φεστιβάλ Γλυφάδας, με μια υπέροχη θεατρική παράσταση:
«Ο Όσκαρ και η θεία Ροζ», με τη Μαρία Αλιφέρη και τον Δημήτρη Γιώτη,

ένα έργο παράθυρο αισιοδοξίας στη ζωή, γεμάτο γέλιο, συγκίνηση, αγάπη και εμπιστοσύνη στο μεγαλείο της ανθρώπινης ύπαρξης. Η έναρξη στις 8 το βράδυ, όπως πάντα. Ένας θεσμός τον οποίο ξεκίνησε πέρσι ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, λόγω των υγειονομικών συνθηκών που δεν επέτρεπαν τη διοργάνωση κανονικών εκδηλώσεων, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και συνεχίστηκε φέτος για να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια και τήρηση των μέτρων, καθώς η πανδημία είναι ακόμη εδώ. Ελπίδα όλων, ότι το καλοκαίρι του ’22 οι συνθήκες αυτές θα αποτελούν παρελθόν και θα στηθεί και πάλι το όμορφο θεατράκι της παραλίας.
Η δυνατότητα παρακολούθησης, πάντως, των εκδηλώσεων μέσα από το αυτοκίνητο αποτελεί μία καλή λύση τώρα που ο καιρός είναι πλέον ψυχρός και δεν μπορεί κανείς να μείνει για πολλή ώρα σε εξωτερικό χώρο. Με κλειστά τα παράθυρα του αυτοκινήτου μπορούν όλοι να ακούνε μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα 88,4 όσα διαδραματίζονται στη σκηνή και ταυτόχρονα να απολαμβάνουν την παράσταση.
“Αυλαία ρίχνει απόψε το δεύτερο Drive In Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας και κλείνει έτσι ένα ακόμη υπέροχο ταξίδι πολιτισμού, στην 3η Μαρίνα της πόλης μας.
Με τον Δημήτρη Γιώτη και τη Μαρία Αλιφέρη («Ο Όσκαρ και η θεία Ροζ») σε μια πολύ ωραία θεατρική παράσταση σήμερα το βράδυ, ολοκληρώνεται ένας μήνας σχεδόν με συναυλίες, κινηματογράφο και θεατρικά.
Ευχαριστούμε όλους όσους τίμησαν με τη συμμετοχή τους το Φεστιβάλ μας και έφεραν τρόφιμα και φάρμακα που είναι πολύτιμα για τις κοινωνικές μας δομές.
Μέσα στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας προσαρμόσαμε όλες μας τις λειτουργίες, μαζί και την πολιτιστική, ώστε να παρέχουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υπηρεσίες, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες, στους δημότες και κατοίκους της πόλης μας.
Ευχαριστούμε και όλους όσοι εργάστηκαν για να γίνει και φέτος το Φεστιβάλ μας πραγματικότητα, με απολύτως άρτιο τρόπο απο κάθε άποψη.
Το Drive In δεν γνωρίζουμε αν θα συνεχιστεί στο μέλλον, θα έχει όμως πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.
Καλό φθινόπωρο να έχουμε και ευχή όλων μας το επόμενο Φεστιβάλ να είναι με κόσμο στις κερκίδες και με τον κορονοϊό οριστικά νικημένο”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
‘Οσοι δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και βρίσκετε δυσκολία στην ηλεκτρονική κράτηση θέσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε και σήμερα με το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Γλυφάδας στο 213 2025292 και θα εξυπηρετηθείτε αμέσως. Το τηλέφωνο απαντά όλες τις ώρες.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

αφήστε ένα σχόλιο


× 2 = τέσσερα