«Με βίασε κατά τη διάρκεια του πάρτι»

Στον βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας κατέληξε πάρτι που είχαν οργανώσει το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ιδιοκτήτες κέντρων ψυχαγωγίας και καταστημάτων εστίασης σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Στο πάρτι συμμετείχε και ο γόνος επιχειρηματικής οικογένειας από την Αθήνα, ο Β.Λ,. ο οποίος είναι ο ένας από τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού. Η 24χρονη βρέθηκε στον συγκεκριμένο χώρο μετά από πρόσκληση του μετρ κεντρικής καφετέριας της πόλης Ε.Π. γιατί όπως ανέφερε στις δικαστικές αρχές, είχε προσκληθεί επανειλημμένα σε παρόμοιες συγκεντρώσεις, από το ίδιο άτομο, χωρίς να έχει συμβεί κάτι περίεργο.

Πρόκειται για τον άνθρωπο ο οποίος έχει ήδη παραδεχθεί με ανάρτησή του στο Instagram όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ και έχει ζητήσει συγγνώμη από το θύμα αυτής της αποτρόπαιας πράξης. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται. Εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, μας διαβεβαίωσαν ότι υπήρχε ολόκληρο κύκλωμα το οποίο οδηγούσε νέες κοπέλες στο κρεβάτι γόνων πλουσίων οικογενειών όταν επισκέπτονταν την συμπρωτεύουσα. Με τη διαφορά ότι η 24χρονη δεν ανήκε σε αυτή την συνομοταξία και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς πήγε ανυποψίαστη για όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η κοπέλα υποψιάζεται ότι κάτι έριξαν στο ποτό της, ζαλίστηκε και στη συνέχεια δέχτηκε την επίθεση από τον ή τους δράστες γιατί μέσα στη σύγχυσή της αναφέρει και άλλα άτομα που συμμετείχαν. Το περίεργο στην όλη ιστορία είναι πως ο καταγγελόμενος ως βασικός δράστης, γόνος της επιχειρηματικής οικογένειας, παρότι ομολόγησε την πράξη του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Μιλήσαμε με τον δικηγόρο του θύματος ο οποίος επανειλημμένα μας τόνισε ότι η Γ.Μ. είναι μια κοπέλα αξιοπρεπής, συνεσταλμένη και φυσικά υπό την επήρεια σοκ μετά από όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ. Από άλλη πηγή πληροφορηθήκαμε ότι κατάγεται από γειτονική πόλη κοντά στη Θεσσαλονίκη και είναι ορφανή, αφού και οι δυο γονείς της είχαν σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα προ ετών. Μια νέα κοπέλα μόνη της εντελώς, η οποία θεωρήθηκε εύκολη λεία από τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα της Αθήνας τα οποία θεώρησαν ότι το ηχηρό τους όνομα θα αποτελούσε ασπίδα προστασίας για τις αθλιότητες που διέπρατταν. Η υπόθεση βρίσκεται στην ανακρίτρια και είναι βέβαιο ότι εντός των προσεχών ωρών οι λεβέντες και τα παλικάρια, πρωταγωνιστές του επεισοδίου, θα κληθούν εκ νέου με βαρύ κατηγορητήριο αυτή τη φορά ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η καταγγελία της 24χρονης στις Αρχές είχε ως αποτέλεσμα οι δράστες να σβήσουν αμέσως τους λογαριασμούς τους από τα social. Ωστόσο οι φωτογραφίες και τα ονόματά τους είναι στη διάθεση της «Ζούγκλας» και θα δημοσιευτούν όταν η Δικαιοσύνη ολοκληρώσει το έργο της και αποδώσει το κατηγορητήριο. Ας σημειωθεί ότι οι Αρχές πιστοποίησαν όλο το οδοιπορικό της επικοινωνίας και όσων συνέβησαν από τα τηλέφωνο τόσο του θύματος όσο και του 27χρονου καταγγελλόμενου ως δράστη του βιασμού.

 

zougla.g

αφήστε ένα σχόλιο


+ εννέα = 12