ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ»???

Τι μπορεί να πει κανείς, τι μπορεί να σκεφτεί κάθε νοήμων άνθρωπος για τις εμμονές αυτού του ανθρώπου που κοιμάται και ονειρεύεται ποιον θα μηνύσει, ποια καταγγελία θα κάνει την επόμενη μέρα. Με ύφος επιτακτικό και λόγο που μόνο ένας δικτάτορας θα μπορούσε να εκστομίσει, επιτίθεται για μια ακόμη φορά κατά του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου με τρόπο που τον κάνει να ξεχωρίζει και να διακρίνεται στην τοπική κοινωνία. Ο  καφενειακός λόγος, οι κατάπτυστες προσβολές και οι χυδαίοι χαρακτηρισμοί που εκτοξεύει, δεν συνάδουν με την  έννοια του «ενεργού πολίτη», αντίθετα με σαφήνεια μας αποδεικνύει άνθρωπο με εμμονές, με μια αρρωστημένη εμπάθεια, έναν απαράμιλλο εγωισμό τέτοιο που θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε ακόμα και πάθηση και που σίγουρα γεμίζει ερωτηματικά.

Προφανώς με τον πεζοδρομιακό του λόγο, θέλει να πρωταγωνιστήσει, θέλει με αυτόν  αήθη τρόπο να  δείξει ότι δεν υπολογίζει κανέναν και τίποτα, άλλωστε τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει και σε χειρότερα. Ο αυτοβαπτισμένος «ενεργός δημότης» Αναστάσιος Γιαννακόπουλος δεν θέλει να καταλάβει ότι δεν είναι εξουσιοδοτημένος από τους Γλυφαδιώτες για να παριστάνει τον παράγοντα ή τον τοπικό εισαγγελέα, πολύ δε περισσότερο δεν ενδιαφέρονται να ηρωοποιήσουν έναν άνθρωπο που πιθανόν για να καλύψει κάποια δικά του προβλήματα, αρέσκεται συχνά στην κατασκευή σκανδάλων, στα στημένα Show, στους χυδαίους χαρακτηρισμούς που δηλητηριάζουν την τοπική κοιωνία.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι θέλει επιτέλους να δείξει όταν χθες ακόμα καταδικάστηκε για τα σοβαρότατα αδικήματα  της πλαστογραφίας, παραβίαση κατάσχεσης, υπεξαίρεση και τοκογλυφία κατ’ εξακολούθηση, σε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών και 2.000 χρηματική ποινή με τριετή αναστολή, κι όταν όπως λέγεται και ακούγεται στην τοπική κοινωνία είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις δικαστικές αρχές για παρόμοια αδικήματα ?

Πως εξηγείται ότι είναι τακτικός πελάτης της Ευελπίδων?

Μήπως δίκαια αναρωτιούνται οι πολίτες που βρίσκει το θράσος μετά απ’ όλα αυτά να θέλει να αυτοπαρουσιάζεται ως διώκτης του οικονομικού εγκλήματος, ως ο άνθρωπος που μάχεται για την εντιμότητα, την διασφάλιση του δημοτικού χρήματος?

Απειλητικός και είρων απέναντι στον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και τον εργολάβο που φυτεύει τα δέντρα, τονίζει ότι αν τολμήσουν να φυτέψουν στη νησίδα της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, τους περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Γιατί μήπως θάπρεπε να του πάρουν την άδεια για να φυτέψουν τα δέντρα στην πόλη και μέχρι πότε η Γλυφάδα θα διακωμωδείτε από τα καουμποϊλίκια… και τα καραγκιοζιλίκια του καθενός που ψάχνει να γίνει διάσημος?

Απειλές και εκβιασμοί, ξεχνώντας ότι πριν δυο τρεις μέρες έμεινε κρατούμενος και οδηγήθηκε στην Ευελπίδων για τα περαιτέρω, ύστερα από μήνυση που του υπέβαλλε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, αφήστε δε τον υπαινιγμό που κάνει για τον Διοικητή του ΑΤ Γλυφάδας.Τι μπορεί να πει κανείς,  κι αυτό δεν είναι υπερβολή όταν ακόμα  και το καμπαναριό της εκκλησιάς  του φταίει.

Έλεος… Αν αυτό δεν είναι εμμονή, αν αυτό δεν είναι αρρώστια, πως αλλιώς λέγεται?

Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ πέντε = 14