ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΠΗΜΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ Κ. ΚΑΥΚΑ: Ο ΜΑΚΗΣ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ (δ)ΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.

Πόσο λίγος αποδεικνύεται καθημερινά ο Μάκης Φιλόπουλος, ούτε για μια τρίχα από τα φρύδια του Κόκκορη δεν είναι και απευθύνομαι αγανακτισμένος με αυτό το ύφος γιατί μετά την χλέπα και τον εξευτελισμό που εισέπραξε με την ανάρτηση που έκανε για το τροχαίο της αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Καυκά επιμένει σε μια φτηνή αντιπολίτευση μόνο και μόνο για να δειχτεί. Μεγάλες οι διαφορές, ο Κόκκορης ήταν ηγέτης, ευφυής και large και όταν χρειαζότανε έβγαζε και το ανθρώπινο πρόσωπο ενώ αυτός φέρνει περισσότερο του Βεργή παρά ενός σοβαρού πολιτικού ανδρός που είναι διορατικός, ξέρει να χειρίζεται το λόγο και να αποφεύγει τις λούμπες.

Αμ κι αυτοί οι Κοκκορικοί, που πάτε κύριοι με δαύτον, δεν βλέπετε ότι θα σας πάρει στο λαιμό του κι ότι μαθηματικά σας οδηγεί στον όλεθρο?  

Για να έρθουμε όμως στο θέμα θα θυμίσω ότι όταν συνέβη το τροχαίο με την αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Άννυ Καυκά, βγήκε ο Μακούλης ο γλυκούλης μας να κάνει πολιτική πάνω στα συντρίμμια, πάνω στα σπασμένα σίδερα και τα πολλαπλά κατάγματα στο σώμα μιας γυναίκας, που εν ώρα καθήκοντος έπεσε θύμα ενός τροχαίου που θα μπορούσε να ήταν ακόμη σοβαρότερο αρκεί μόνο να πούμε ότι και τα δυο αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Αφού λοιπόν είδε ο Μάκης Φιλόπουλος ότι εισέπραξε τη χλέπα και την καθολική κατακραυγή απ’ όλο το αναγνωστικό κοινό, υποχρεώθηκε να κατεβάσει το κατάπτυστο σχόλιο και να βάλει την ουρά στα σκέλια. Μέχρις εκεί ας πούμε ότι ο Μάκης έκανε λάθος, το κατάλαβε και δεν έδωσε συνέχεια, όμως τα πράγματα πήραν εντελώς διαφορετική τροπή αφού παρά το «ξύλο» που έφαγε μέσα στο διαδίκτυο έβαλε μπρος τα μεγάλα μέσα και με μπροστάρη το φιλαράκι του τον κοινό συκοφάντη Ζαχαριάδη μέσα από ένα αισχρό δημοσίευμα που μιλάει  για κανιβαλισμό εκ μέρους της κ. Καυκά προς τους πολιτικούς της αντιπάλους, επιδιώκει να δώσει συνέχεια στο θέμα μόνο και μόνο για να «λασπώσει» αποδεικνύοντας επακριβώς και την ποιότητα του ανθρώπου που θέλει να διαδεχτεί τον ιδρυτή της παράταξης Δυνατή Γλυφάδα Κώστα Κόκκορη και να γίνει δήμαρχος στην Γλυφάδα.

Ας ξεστραβωθούν λοιπόν αμφότεροι και ας πληροφορηθούν ότι, η κ. Καυκά επέστρεψε σπίτι της, στην οικογένεια της με φορείο και πολλαπλά κατάγματα. Ο επιθεωρητής Κλουζώ, κατά κόσμον Ζαχαριάδης, λέει ότι διάφορα σάϊτ που μετέδωσαν την είδηση, δεν πρόσφεραν κάποια ασφαλή στοιχεία για την εξαγωγή σαφών συμπερασμάτων που οδήγησαν στο ατύχημα. Τον πληροφορούμε λοιπόν ότι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο το οδηγούσε η αντιδήμαρχος κ. Καυκά, στο αυτοκίνητο δεν υπήρχε συνοδηγός κι ότι η κ. Καυκά δεν γύρναγε από διασκέδαση και δε βρέθηκε υπό την επήρεια οινοπνεύματος όπως αφήνει έντεχνα να εννοηθεί και δεν παρέστη καν στην εκδήλωση της νεόκοπης συνυποψήφιας τραγουδίστριας που αναφέρει για λόγους εντυπώσεων.

Ντροπή, αίσχος, κάπου υπάρχει και η ανθρώπινη διάσταση που όμως προς χάριν της κονόμας δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του.

Ασχήμιες βρωμιά και δυσωδία για να μειώσει με κάθε τρόπο την αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Καυκά. Επειδή η βρωμιά του Ζαχαριάδη δεν έχει όρια και αποκαλύπτετε για μια ακόμη φορά ότι είναι ένας κοινός συκοφάντης ένας καρατσεκαρισμένος δημοσιοκάφρος  που για να «αρπάξει» μεροκάματο μπορεί να ξεράσει χολή και να ρίξει τόνους λάσπης θα τον πληροφορήσουμε, ότι, η κοπέλα που οδηγούσε το άλλο αυτοκίνητο έκανε δήλωση ότι γλίστρησε και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Καυκά. Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται πια για να μην σπεκουλάρουν πάνω στο πονεμένο σώμα από τα πολλαπλά κατάγματα της κ. Καυκά που ακόμα και σήμερα ζει την φρίκη από το συνταρακτικό τροχαίο, εγκλωβισμένη μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Πόση βρώμα πια πόση δημοσιοκαφρική δυσωδία.

Με τον  Μάκη Φιλόπουλο δεν είναι να ασχολείται κανείς, αποδεικνύεται πολύ λίγος και κατώτερος των περιστάσεων,  όμως η βρωμιά του Ζαχαριάδη δεν περιγράφεται. Προφανώς ψάχνεται για να τα «δει» όλα. Για μια ακόμη φορά δείχνει ξεκάθαρα ότι εξαργυρώνει γραμμάτια κι ότι εξυπηρετεί άνομα συμφέροντα κι αποδεικνύεται πόσο μικρός, ευτελής, ποταπός κι ασήμαντος είναι που το μόνο που ξέρει είναι άλλοτε να αφήνει υπόνοιες και άλλοτε να διασύρει ανθρώπινες αξιοπρέπειες μόνο και μόνο για να βγει το μεροκάματο, άλλωστε αυτή είναι η «δουλειά» του, γι αυτό τους είναι χρήσιμος, γι αυτό και τον νοικιάσανε.

Όμως όλος ο κόσμος είναι εξαγριωμένος με το εμετικό του δημοσίευμα και καλά θα κάνει να μαζευτεί γιατί θα πρέπει να ξέρει ότι η ζωή επιστρέφει τις βρώμικες συμπεριφορές και δεν μπορεί συνέχεια να του χαρίζονται οι άλλοι όταν ο ίδιος είναι δόλιος, προκλητικός και ψεύτης. Ας μαζευτεί, για να μην γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Αμ εσείς οι Κοκκορικοί, δεν ντρέπεστε που συνεργάζεστε με αυτό το «μπουμπούκι» που επί 5 χρόνια σας γλένταγε και έβριζε χυδαία τον αρχηγό σας? Δεν ντρέπεστε όταν έβριζε εσάς τους ίδιους και εξευτέλιζε την αξιοπρέπεια και τις οικογένειες σας? Ρε λίγη τσίπα δεν έχετε? Όλα τα δημοσιεύματα αυτά τα χρόνια είναι κρατημένα για να αποδείξω αν χρειαστεί την πολιτική σας κατάντια.  Ντροπή, ντροπή και μόνο ντροπή.  Να θυμάστε πάντα ότι είναι ένας αχάριστος που δεν σεβάστηκε ποτέ το ψωμί που έφαγε από τον Κόκκορη και πάντα ασκούσε ψυχολογική πίεση με βρώμικα δημοσιεύματα μόνο για να κονομήσει και σήμερα σεις τον κάνατε πάλι συνεργάτη σας για να «βρωμίσει» τον Γιώργο Παπανικολάου και την δημοτική αρχή, γιατί αυτό σας εξυπηρετεί.

Κύριοι, να ξέρετε ότι ο καιρός που παραμυθιαζόντουσταν οι πολίτες από τέτοια ποταπά, ευτελή, κιναιδογραφήματα έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να εξαγριώνετε τους πολίτες ακόμα κι αυτούς τους λίγους ψηφοφόρους που σας απέμειναν και  δείχνει πόσο μεγάλο είναι το έλλειμμα.

ΥΓ

Όσο για την νεόκοπη τραγουδίστρια που αναφέρει, είναι μια ιδιαίτερα αγαπητή κυρία που όταν την βλέπει ο λαπάς  χαριεντίζεται μαζί της και την έχει στο Μπονζουρ μανταμ και στο κομάν σαβά, βέβαια όταν πρόκειται για το μεροκάματο εκεί ξεχνάει τα πάντα.

αφήστε ένα σχόλιο


7 + τρία =