ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Όπως μας κατάγγειλε δημοτικός σύμβουλος ο γιατρός π. δήμαρχος Σ. Σφακιανάκης είναι πολιτικά αναξιόπιστος. Για να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και για να καταλάβουν οι αναγνώστες μας τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιους εμπιστεύονται για το καλό της πόλης τους, θα πρέπει να πούμε ότι ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον π. δήμαρχο Σ. Σφακιανάκη, προκειμένου να στηρίξει τον συνδυασμό τους και όπως μας είπε ο π. δήμαρχος Σ. Σφακιανάκης είχε κατά κάποιο τρόπο συμφωνήσει, μάλιστα είχε βάλει και βέτο για 3 – 4 πρώην δημοτικούς συμβούλους τους οποίους δεν επιθυμούσε στον συνδυασμό, έτσι έμεναν μόνο τα τυπικά για να ακολουθήσει και η ανακοίνωση συνεργασίας τους.

Επειδή όμως ακουγόντουσαν κάποιες φήμες για μυστική συμφωνία Σφακιανάκη – Παπανικολάου, ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος επισκέφτηκε την Παρασκευή το πρωί ώρα 9 στο ιατρείο του τον κ. Σ. Σφακιανάκη προκειμένου να τον ρωτήσει αν όλα όσα ακούγονται αληθεύουν για να πάρει την κατηγορηματική απάντηση ότι όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες και ψέματα κι αν υπήρχε κάτι λόγω της φιλικής τους σχέσης θα ήταν ο πρώτος που θα το γνώριζε, μάλιστα φεύγοντας ο δημοτικός σύμβουλος πήρε την διαβεβαίωση ότι την ίδια μέρα το απόγευμα θα είχαν τηλ. επικοινωνία για να οριστικοποιηθεί ένα νέο ραντεβού τους για το κλείσιμο της συμφωνίας με τον συνδυασμό τους . Από εκεί και μετά όπως μας είπε μην τον είδατε τον κ. Σφακιανάκη.

Χωρίς καν να μπει στον κόπο να πει μια δικαιολογία, μια εξήγηση ένα συγνώμη για την κοροϊδία, εξαφανίστηκε από προσώπου γης, για να μάθουν λίγο αργότερα για την μυστική συμφωνία που είχε κάνει με τον ευρωβουλευτή κ. Παπανικολάου και μάλιστα είχαν,  επισκεφτεί μαζί και τον Μητροπολίτη Παύλο.

Δοξάστε τον Γλυφαδιώτες.

αφήστε ένα σχόλιο


− τέσσερα = 4