ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ… ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ!!!

Όταν μιλάει για παρανομίες ο Ζαχαριάδης προφανώς κάνει χιούμορ. Αμ εσύ Ρε Γιαννακόπουλε δεν υπενθυμίζεις στον βοηθό σου το στόρι  με την παράνομη καντίνα που έφαγες θεούς και δαίμονες  για να την κλείσεις. Εσύ,  ο Σέρλοκ Χόλμς της Γλυφάδας δεν τον επαναφέρεις στην τάξη θυμίζοντας του την δική σου ανακάλυψη όταν έκλεβε νερό από την ΕΥΔΑΠ που το πλήρωνε ο Γλυφαδιώτης και έπαιρνε ρεύμα απ’ τον Θεό.. Τι έγινε τώρα και οι δυο κάνετε μόκο; Τα καλά και συμφέροντα δλδ.

Μέσα από τον ορυμαγδό  απ’ τις δεκάδες πέτσινες καταγγελίες κατά του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, τι καταφέρατε; Πες ρε Γιαννακόπουλε στον βοηθό σου επειδή προσποιείται τον ανήξερο και παριστάνει ότι δεν ξέρει ότι όλες αυτές οι καταγγελίες είναι δημιούργημα δικό σου. Γελοιοποιείστε, οι πολίτες δεν κοροϊδεύονται,. Όσες καταγγελίες κι αν κάνεις εσύ κι ο βοηθός σου Γιαννακόπουλε, πάρε το χαμπάρι έπαιξες  κι έχασες, ο Παπανικολάου όση λάσπη κι αν ρίξετε απαντά με έργα που μόνον κάποιοι σαν και εσάς δεν θέλουν να δουν, έτσι δίκαια συγκεντρώνει την αγάπη και την προτίμηση των πολιτών. Εν τω μεταξύ εσείς συνεχίστε!!

 

Εδώ μπορείτε να δεύτε τι έλεγε ο Γιαννακόπουλος για τον Ζαχαριάδη πριν απ’ τον μεγάλο έρωτα που ζουν σήμερα και να θαυμάσετε πως τα κλεφτρόνια παραδίδουν  μαθήματα ηθικής

Δείτε το:

Δείτε τι του έγραφε ο τότε ορκισμένος  εχθρός, σημερινός κολλητός του Ανάστασιος Γιαννακόπουλος και βγάλετε τα συμπεράσματά σας για την ποιότητα των ανθρώπων που θέλουν να λέγονται διασφαλιστές του δημοτικού χρήματος.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΙΔΟΥ ΠΩΣ Ο ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ (ΜΑΪΜΟΥ ΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ. ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΕΚΛΕΒΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ, (ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ) ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΗ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΤΑΦ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΑΚΟΠΤΩΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟΥΜΠΟΡΑΜΑ 45 ΜΕΤΡΩΝ ΜΗΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΙΧΕ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ, Κο ΣΤΑΥΡΙΔΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΨΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ, ΟΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ Η ΚΛΟΠΗ ΝΕΡΟΥ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. [ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, (ΚΟΚΚΟΡΗΣ) ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤH ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΟΥ ΨΕΥΔΟΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΔΩΣΕΣ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ].

fwto 11fwto 12fwto 13

ΥΓ

Τι άλλαξε από τότε, μόνον αυτοί οι δυο ξέρουν!!!

Ντροπή!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


δυο × = 8