ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: Η ΝΤΟΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ

Μέσω social media, η Ντόρα Μπακογιάννη «αποκάλυψε» τον διάλογο που είχαν με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για την πρόταση Εξεταστικής από τη ΝΔ.

Όπως έγραψε η ίδια:

Untitled-1

Προφανώς, ο διάλογος μεταξύ Ντόρας Μπακογιάννη και Ευκλείδη Τσακαλώτου, έγινε μετά τις αναφορές του υπουργού Οικονομικών στην οικογένεια Μητσοτάκη. Επίσης, με το σχόλιό της η βουλευτής της ΝΔ, απαντά σε διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες.

Τι έγραψε το πρωί ο Βηματοδότης
Η Ντόρα Μπακογιάννη φάνηκε πιο πρακτική (ή πιο πονηρή, όπως προτιμάτε). Αφού άφησε να περάσει ο σαματάς και για να μη γραφτεί τίποτε στα πρακτικά, πλησίασε τον Ευ. Τσακαλώτο στα υπουργικά έδρανα (την ώρα που άρχιζε η ψηφοφορία για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής) «για να του πει δυο λογάκια πρόσωπο με πρόσωπο».

Ο κ. Τσακαλώτος φαινόταν να έχει χαλαρώσει, αλλά του χάλασε τη διάθεση η Ντόρα:«Τσακαλώτε, σε προειδοποιώ να μην παίζεις με την οικογένεια. Αυτές τις ειρωνείες για το βρέφος στην Αντίσταση να τις αφήσεις, ακούς; Μην παίζεις μαζί μας. Η χούντα δεν άφηνε τη Μαρίκα, τη μάνα μας, ούτε βόλτα με το καροτσάκι να βγάλει τα παιδιά της. Την είχαν σε κατ’ οίκον περιορισμό».

Δεν γνωρίζω αν ο Τσακαλώτος κατάλαβε, πάντως κούνησε καταφατικά το κεφάλι του.
Βηματοδότης

 

αφήστε ένα σχόλιο


5 + εννέα =