ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΝΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ!!

”Νταμπλ”στη μ@λακία πήρε ο «βαρεμένος»  αριστερός διανοητής της Γλυφάδας! Ο γνωστός βαρεμένος μιλάει πάντα με χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα αλλά ποτέ με ονόματα θέλοντας έτσι να αποφύγει την τσιμπίδα της δικαιοσύνης.

 Βαρεμένε, όσο και να χτυπάς τον κώλο σου κάτω εσύ ο αναίσχυντος  συνέταιρος σου εμμονικός δικομανής δεν θα μπορέσετε να πετύχετε τους σκοπούς σας. Οι Γλυφαδιώτες σας ξέρουν. Για μια ακόμη φορά ανόητε, ντεμεκ διανοούμενε, αριστεριστή της φάπας, επαναλαμβάνω  ότι την απόφαση της δικαιοσύνης δεν μπορεί να την  προκαταβάλει κανείς , κάτι που φυσικά δεν σας αρέσει,  αφού οι ίδιοι παριστάνεται τους εισαγγελείς – δικαστές και βγάζετε αποφάσεις. Κατά όποτε σας συμφέρει από  την μια βρίζετε την δικαιοσύνη κι από την άλλη λέτε ότι της έχετε πλήρη εμπιστοσύνη.

Κατά τα λοιπά βαρεμένε, έχω ξαναπεί ότι δηλητηριάζεται την τοπική κοινωνία με ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

Αν είσαι άντρας εσύ και ο  εντολέας συνεργάτης σου, μιλήστε  με ονόματα και ανεβάστε ένα τουλάχιστον στοιχείο που να μπορείτε να γίνετε πιστευτοί που να αποδεικνύει έστω με κάποιον τρόπο ότι πήρα 40.000€ από τον πρώην δήμαρχο κ. Κώστα Κόκκορη.

« ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ» και εγώ θα βγω δημόσια και θα σας ζητήσω συγνώμη. Η άθλια προπαγάνδα ο εκφοβισμός και η σπίλωση είναι αυτό που χαρακτηρίζει τόσο εσένα «αριστερέ»,  διανοούμενε της πλάκας, όσο  και τον εμμονικό δικομανή συκοφάντη ο οποίος θέλει να δοξαστεί, αλλά στο τέλος δεν θα βρίσκεται τάφος για να τον θάψουν.

Γελοιοποιείστε καθημερινά .  Φάσκετε και αντιφάσκετε.

Ο  χαρακτηρισμός ως «κολαούζος» της πεντάρας δεν συνάδει με το ότι τα τσεπώνω μαύρα και χοντρά. Το απόστημα πρέπει επιτέλους να σπάσει. Είναι φανερό και δεν επιδέχεται καμία αμφιβολία ότι βρίσκεστε σε εντεταλμένη υπηρεσία κι αυτό οι γνωρίζοντες το ξέρουν καλά, ξέρουν ποια συμφέροντα εξυπηρετείτε. Όσο για την προπαγάνδα που θέλετε να περάσετε δηλητηριάζοντας την τοπική κοινωνία, ότι δήθεν δεν υπάρχει κάτοικος στην Γλυφάδα ο οποίος να αμφισβητεί ότι αφαιρέθηκαν – υπεξαιρέθηκαν εκατομμύρια ευρώ για απ’ ευθείας αγορά οικοπέδων, αυτά είναι τρίχες κατσαρές και καλά θα κάνετε να περιμένετε την απόφαση της δικαιοσύνης που αν είναι διαφορετική από αυτήν που σας εξυπηρετεί και προκαταβάλλεται, τότε κάηκε ο κώλος σας.  ΚΑΗΚΕ Ο ΚΩΛΟΣ  ΣΑΣ.

Επαναλαμβάνω λοιπόν ανόητε διανοούμενε ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να περιμένετε την απόφαση της δικαιοσύνης και  μην δηλητηριάζεται τον κόσμο με ανοησίες. Τον ευτελισμό της δικαιοσύνης τον κάνετε εσείς που από την μια την βρίζετε και αφήνετε υπονοούμενα κι από την άλλη όποτε σας εξυπηρετεί την χαϊδεύετε. Όσο για την φορολογική μου δήλωση Βαρεμένε, θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσεις τόσο εσύ όσο και ο εντολέας – συνεργάτης σου, άλλωστε στην μήνυση που σου έχω υποβάλλει δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μάρτυρας υπεράσπισης σου θα είναι ο γνωστός, ο μοναδικός, ο εμμονικός δικομανής – μηνυσάκιας. Τώρα αν θες να υποκαταστήσεις την εφορία και το ΣΔΟΕ δεν έχεις παρά να με μηνύσεις γι αυτά που λες και ισχυρίζεσαι, όμως  θα πρέπει βαρεμένε να μπορείς και τα τα αποδείξεις, γιατί σου ετοιμάζω εκπλήξεις τέτοιες που θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Αχρείοι, ψυχοδιεφθαρμένοι, είστε τιποτένιοι και ευτελούς αξίας ιντερνετικές πόρνες που νομίζετε ότι με τον εκφοβισμό και την σπίλωση θα καταφέρετε να μου κλείσετε το στόμα για να παίζεται τα δικά σας παιχνίδια στην Γλυφάδα, όπως κάνετε τόσα χρόνια με όλες τις διοικήσεις.

Γνωστός ο ρόλος σας στα κοινά. Οι Γλυφαδιώτες σας ξέρουν. Ξέρουν τι κουμάσια είστε. Ξέρουν την ομαδούλα που απαρτίζεται, γι αυτό και είστε κατάπτυστοι και κατακριτέοι. Όσο για το αν είμαι δεξιός, ε αυτό τουλάχιστον βαρεμένε το ξέρουν και οι πέτρες και μάλιστα να σου πω ότι εγώ καμαρώνω που είμαι από έμβρυο δεξιός κι όχι βαρεμένος σαν και του λόγου σου.

Μπαγλαμάδες!!!

ΥΓ

Σε μια  από τις πολλές «δημοσιογραφικές» παπαριες  σου, έχεις γράψει ότι ο δήμαρχος έκανε το κάστρο με τους τρούλους στην παιδική χαρά, (στην γειτονιά σου)  και γι αυτό θα πρέπει να έχει βασιλικές εμμονές, κάνω λοιπόν δημόσια έκκληση στο δήμαρχο, αν προλαβαίνει ακόμα έστω και σήμερα να φτιάξει ένα «ειδικό δωμάτιο» που να στεγάζονται ψυχοπαθείς και ψυχονευρωτικοί, για να μην κάνεις τζάμπα χιλιόμετρα εσύ κι ο φίλος σου!!

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ επτά = 15