ΛΙΓΟΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

Τι να πει κανείς για τον Μάκη Φιλόπουλο, λεβεντιά καμαρωτή, χωρίς μακιγιάζ ήταν μια χαρά, κάποια στιγμή βέβαια χαριτολογώντας προφανώς, μου είπε ότι ήταν αμακιγιάριστος και του είπα ότι ήταν πραγματικά πολύ καλύτερος έτσι παρά με εκείνους τους σοβάδες και τα γύψινα που του έβαζαν για να τον σενιάρουν.

Κατά τα λοιπά αποκαρδιωτικός ο Μάκης, καλός, χρυσός, αλλά λίγος. Δεν κάνει για επικεφαλής παράταξης, αυτό βέβαια θα πρέπει να  το δουν κι όλα τα στελέχη της παράταξης που μετά τον διασυρμό που υπέστησαν θα πρέπει να διαβάσουν το μήνυμα σωστά ώστε να μην διασύρονται προς χάριν του Μάκη που τώρα βρήκε καρέκλα και δύσκολα θα την αποχωριστεί.

Άγευστος, ισχνός και εκτός θέματος σε όσα είπε,  δεν μπορεί με τίποτα να διαδεχθεί τον Κόκκορη, ούτε μια τρίχα από τα φρύδια του δεν είναι και πολλοί είναι αυτοί που τον έχουν πάρει στο ψιλό και λένε ότι Θυμίζει επιθεώρηση του Μάρκου Σεφερλή όταν προεκλογικά έκανε τις εμφανίσεις του με εκείνο το κάμπριο το μερτσεντέ και το γυαλικό που ως σταρ του Χόλυγουντ γύρναγε να μαζέψει ψήφους και τον παρομοίαζαν για βλαχοδήμαρχο και τον έκραζαν που πας βρε Καραμήτρο.

Το χιούμορ είναι αναγκαίο αλλά τουλάχιστο να υπάρχει μέτρο και να μην γίνεται η αιτία που διασύρονται και σοβαροί άνθρωποι.

Άραγε τι λένε σήμερα όλοι αυτοί οι φωστήρες που τον ψήφισαν για επικεφαλής? Τους έπεφτε λίγοι, άνθρωποι γέννημα θρέμμα της παράταξης? Και τι περιμένουν για να κινήσουν τις διαδικασίες αποχώρησης του από το τιμόνι της δυνατής Γλυφάδας? Πιστεύει έστω κανείς απ’ αυτούς ότι με μπροστάρη τον Μάκη θα δούνε χαΐρι και προκοπή? Α

ς βγει έστω ένας από την αδύνατη Γλυφάδα να μας πείσει για το αντίθετο. Άστοχος μέχρι αηδίας δεν ξέχασε να πλέξει το εγκώμιο του κολλητού του Γιάχου.

Φίλε Δημήτρη, φίλε Στάθη, όλοι εσείς που θητεύσατε δίπλα στον Κώστα Κόκκορη, έναν άνθρωπο με ιδιαίτερες ικανότητες που μπορούσε να εμπνεύσει να συνθέσει, πιστεύετε ότι «μαζί» με τον Μάκη θα σας δοθεί η ευκαιρία να ορθώστε και πάλι ανάστημα ώστε να διεκδικήσετε και πάλι με αξιώσεις την δημοτική αρχή? Πραγματικά υπάρχει έστω ένας από εσάς που να  το πιστεύει?

Μα δεν βλέπετε ότι αυτή η παράταξη με μπροστάρη τον Μάκη δεν πρόκειται ποτέ να ανανήψει? Η μήπως περιμένετε να έχει ο Μάκης την ευαισθησία να παραιτηθεί? Κλείνοντας θα πω και πάλι ότι από αυτήν εδώ την στήλη δεν έχουμε καμία διάθεση να μειώσουμε την αξιοπρέπεια του ανθρώπου αλλά να αναδείξουμε την πολιτική του ανεπάρκεια για την θέση που τον εμπιστεύτηκαν. Αυτό και μόνο!

αφήστε ένα σχόλιο


− 4 = ένα