Λιάγκας: Τι του είπε ο Πλούταρχος για την απόφασή του να μην τραγουδήσει μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος, ο τραγουδιστής δεν εμφανίστηκε και διαχώρισε τη θέση του.

O Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο Πρωινό μιλώντας για τους τραγουδιστές που εμφανίστηκαν στα νυχτερινά κέντρα το βράδυ του Σαββάτου μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος, ο τραγουδιστής δεν εμφανίστηκε και διαχώρισε τη θέση του. Από την άλλη η Πάολα τραγούδησε και όπως επεσήμανε σκοπός της είναι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη συγκεκριμένη εμφάνιση να δοθούν στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται οι τραυματίες του δυστυχήματος.

Ο Γιώργος Λιάγκας συναντήθηκε τυχαία με τον Πλούταρχο χθες, Κυριακή και είπε: «Στο σχήμα Πάολα, Πλούταρχου, η Πάολα έπαιξε και ο Πλούταρχος δεν έπαιξε. Και πάω σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα χθες. Και κατά τύχη έρχεται ο Πλούταρχος και κάθεται δίπλα μου. Μαζί ήμασταν χθες το βράδυ με τον Πλούταρχο. “Ο καθένας λειτουργεί βάσει της συνείδησής του”, αυτό μου είπε ο άνθρωπος. Και κάποια άλλα που δεν μπορώ να πω»!

αφήστε ένα σχόλιο


− 1 = τέσσερα