ΛΑΚΑΜΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ!!

Ως συνήθως πάλι « μέσα έπεσε»  ο Ζαχαριάδης και σήμερα απκοκαλύπτει συνεργασία του Βοργιά με τον Παπανικολάου. Πιθανότατα ο έγκριτος Κλουζώ ρίχνει τρίο, αλλιώς δεν δικαιολογείται να μην γνωρίζει σαν λαγωνικό που λέει ότι είναι αυτό που γνωρίζει και ο πλέον άσχετος, ότι η σχέση του Βοργιά με τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου είναι τεταμένη σε βαθμό που δεν ανταλλάσουν ούτε μια τυπική καλημέρα κι ότι ο Βοργιάς όπου βρεθεί κι όπου σταθεί λέει ξεκάθαρα ότι έχει ξεσκιστεί στις καταγγελίες κατά του δημάρχου.

Από την άλλη πράγματι θα πρέπει να πούμε ότι ο Βοργιάς ψήφισε αυτό που του υπαγόρευε η συνείδηση του, να μην λέει ΟΧΙ σε όλα (και έτσι θα πρέπει να συνεχίσει), άλλωστε δεν νομίζουμε ότι υπάρχει δημοτικός σύμβουλος που να μην θέλει πράσινο στην Γλυφάδα, παρεκτός βέβαια της γνωστής παρέας που δεν θέλει να γίνεται τίποτα σε αυτήν την πόλη. Ακούγεται έντονα ότι  ο Ζαχαριάδης (όπως ο ίδιος δηλώνει μέλος της Ελληνικής Αυγής)  εξπέρ στην μηχανορραφία, πιθανότατα καλοβλέπει την θέση του Βοργιά και θέλει για ευνόητους λόγους να σπείρει ζιζάνια.

Όσον αφορά το λαϊκό αίσθημα που επικαλείται, για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται λίγος και κακεντρεχής και για λόγους σκοπιμότητας δεν ομολογεί ότι ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου χαίρει της εκτίμησης όλων των πολιτών ανεξαρτήτου παράταξης που βλέπουν την Γλυφάδα να αλλάζει κυριολεκτικά όψη και να βρίσκει και πάλι την χαμένη της αίγλη.

αφήστε ένα σχόλιο


8 − = ένα