ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» ΚΑΙ ΤΙΣ «ΜΑΤΡΟΝΕΣ»

Η  «εντιμότητα» πολλές φορές αποτελεί φύλλο συκής και κάτω απ’ αυτή κρύβονται κάθε λογής αδίστακτοι απατεώνες, τοκογλύφοι και εκβιαστές, μικρά ανθρωπάκια, απόβλητα της κοινωνίας που παριστάνουν τους καθώς πρέπει κυρίους και μάχονται δήθεν για την εντιμότητα τη διαφάνεια και τη διασφάλιση του δημοτικού χρήματος.

Όσο αφορά κάποιους δημοτικούς συμβούλους δεν λέμε παράταξης που νταραβερίζονται με κάποιους τέτοιους τύπους (πιθανόν γιατί τους φοβούνται), καλό θα είναι να προσέχουν γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάρουν κι αυτοί από την λάμψη τους.  

Είναι καιρός όλοι αυτοί να αφυπνιστούν και ενωμένοι να αποβάλλουν τον φόβο, ώστε να ελευθερώσουν την πόλη από τις έχιδνες, τους καρχαρίες, τους ψυχοπαθητικούς, τους δικομανείς που θέλουν ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους, να παριστάνουν τους παράγοντες και να ασκούν εξουσία.

Η Γλυφάδα πρέπει να γυρίσει σελίδα, είναι καιρός πια να «καθαρίσει» από όλα αυτά τα αποβράσματα. Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι ανεξαρτήτου παράταξης επιβάλλεται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί πάνω απ’ όλα αυτό επιβάλλει η αξιοπρέπεια τους. Δεν μπορεί επειδή κάποιοι θέλουν να μολύνουν την ατμόσφαιρα με κατασκευασμένα σκάνδαλα, ανυπόστατες καταγγελίες και ψέματα να τους διασύρουν, να τους κρατούν υπό ομηρία, να παρακωλύουν τα έργα και να διακωμωδείτε η πόλη καθημερινά.

Αυτή η συμμορία πρέπει επιτέλους να αφανιστεί η πόλη δεν χρειάζεται προστάτες. Αυτό το εξόφθαλμο αδίστακτο και κραυγαλέο νταβατζηλίκι πρέπει επιτέλους να σταματήσει!!

αφήστε ένα σχόλιο


− 2 = μηδέν