ΚΥΡΙΕ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.

Δείτε το νέο παραλήρημα του εμμονικού δικομανή και κοινού συκοφάντη. Θαυμάστε τις εκφράσεις και τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί  και αναρωτηθείτε για την ποιότητα του ανθρώπου.

Γιαννακόπουλος

(Γιατρέ, κ. Σφακιανάκη Στέλιο, που είσαι;;;

Επιχειρηματία, Νίκο Παπάζογλου, (εσύ που έχεις ξελασπώσει πολλές φορές τον Δήμαρχο), που είσαι;;; Από κοινού, ρίξτε του μια ροχάλα στη μούρη και αποχωρήστε αμέσως από την Παράταξή του για να μην γίνετε περαιτέρω συνένοχοι στις οικονομικές εγκληματικές του ενέργειες και πράξεις του!!!).

———————————————————————————-

Βιώνουμε την απόλυτη ξεφτίλα…

Κύριοι, Φτάσαμε στο απροχώρητο. Αποκαταστήστε την τάξη.

Γιατρέ, κ. Στέλιο Σφακιανάκη που είσαι;;; Που είναι ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ, Νίκος Παπάζογλου ;;;

Γιατί κύριοι σιωπάτε και δεν βγαίνετε με μια δήλωση σας να καταδικάσετε τον οχετό και την ακραία συμπεριφορά του μανιώδη υβριστή και συκοφάντη του δημάρχου;;; Αποδέχεστε τους χυδαίους χαρακτηρισμούς του;;;

Κύριοι, όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε τις αντιθέσεις ακόμα και τις πικρίες που πιθανόν να υπάρχουν μεταξύ σας, όμως τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί θα πρέπει να αποφεύγονται κι αν δεν είναι δυνατόν να καταδικάζονται από εσάς ως κατάπτυστοι και κατακριτέοι.

Κύριοι ο «αρχιερέας» της λάσπης σας προτρέπει να προβείτε  σε μια εξευτελιστική πράξη εναντίον του δημάρχου, σεις έχετε καθήκον να  δείξτε το ηθικό σας ανάστημα  και να αποδώστε τα «εύσημα» με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στον ίδιο.

Φτύστε τον κατάμουτρα με μια δήλωση σας όπως ακριβώς του αξίζει, αν δεν θέλετε να αφήνετε υποψίες ότι είστε μέρος του παιχνιδιού του κοινού συκοφάντη, κι ότι ταυτίζεστε στο πλευρό του και υπονομεύεται τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου…

papanikolaou-sfakianakis

papazoglou_645x

αφήστε ένα σχόλιο


6 − δυο =