ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΥΡΙΕΣ- ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΕΛΜΑ

Συχνά ο εριστικός Γιαννακόπουλος  δοκιμάζει τις αντοχές μας, με έναν τρόπο πρόστυχο, προκλητικά ερεθιστικό και χυδαίο. Δεν είναι καθόλου υπερβολή αν πω ότι έχει καταντήσει  ανυπόφορος κι   ότι πλέον θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους με περιφρόνηση και απαξίωση.

Η Γλυφάδα πρέπει επιτέλους να  «καθαρίσει»  να βάλει στο περιθώριο τον άρρωστο ψυχικά δικομανή κοινό συκοφάντη  και τους γνωστούς συνεργάτες του που υποδύονται τις παρθένες ενώ το ποινικό τους  σφύζει από βρώμικα αλισβερίσια και λαμογιές. Τα πράγματα γίνονται καθημερινά ακόμα πιο επικίνδυνα ακόμα πιο επώδυνα κι όσοι δεν θέλουν να το καταλάβουν θα είναι τα επόμενα θύματα που θα βιώσουν τον διασυρμό και την διαπόμπευση.

Δείτε το νέο παραλήρημα του εμμονικού δικομανή και κοινού συκοφάντη. Θαυμάστε τις εκφράσεις και τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί  και αναρωτηθείτε για την ποιότητα του ανθρώπου. Αναρωτηθείτε αν πρόκειται περί ενός ευυπόληπτου ενεργού δημότη όπως θέλει να παρουσιάζεται ή αν πρόκειται για μια διαταραγμένη προσωπικότητα που επιδιώκει την προβολή και την δημοσιότητα παριστάνοντας τον αδέκαστο εισαγγελέα του οικονομικού εγκλήματος.

Δείτε το.

Γιαννακόπουλος

(Γιατρέ, κ. Σφακιανάκη Στέλιο, που είσαι;;;

Επιχειρηματία, Νίκο Παπάζογλου, (εσύ που έχεις ξελασπώσει πολλές φορές τον Δήμαρχο), που είσαι;;; Από κοινού, ρίξτε του μια ροχάλα στη μούρη και αποχωρήστε αμέσως από την Παράταξή του για να μην γίνετε περαιτέρω συνένοχοι στις οικονομικές εγκληματικές του ενέργειες και πράξεις του!!!).

—————————————————————————————–

 

Κυρίες –οι

Όσοι έστω και ελάχιστα ασχολείστε με τα κοινά, γνωρίζεται ότι πρόκειται περί μιας γραφικής φυσιογνωμίας που προς χάριν και μόνο της προβολής και της δημοσιότητας, υποδύεται τον αδιάφθορο εισαγγελέα που δήθεν δίνει μάχη με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, για να σώσει τον τόπο .  Πρόκειται περί μιας τραγικής φιγούρας, ενός ανθρώπου με σατανικό μυαλό που δοκιμάζει να ευνουχίσει τα εγκεφαλικά κύτταρα των άλλων ανθρώπων και να τους παρασύρει στον κόσμο της παραπλάνησης και του ψεύδους.

Ερμηνεύοντας το εμετικό και κατάπτυστο δημοσίευμα του,  βλέπω με οργή και αγανάκτηση να επιδιώκει για πολλοστή φορά μια αήθη επίθεση στο πρόσωπο του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου με τον οποίο προφανώς έχει ανοίξει βεντέτα (γιατί δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις του),  με σαφή στόχο την μείωση της ηθικής και προσωπικής του υπόστασης, όπως άλλωστε έκανε και με άλλους Δημάρχους που δεν πτοήθηκαν από τις προκλητικές επισκέψεις, τις δεκάδες καθημερινά επιστολές – καταγγελίες του και  δεν υποχώρησαν.

Για τους «έγκριτους» συνεργάτες και τους «αξιόπιστους» μάρτυρες που αποτελούν  την ομάδα Γιαννακόπουλου, δεν έχω να πω πολλά, μου είναι αδιάφοροι, άλλωστε σας είναι γνωστοί, έτσι το μόνο που ταιριάζει να πούμε γι αυτούς που επιτελούν δήθεν  κοινωνικό έργο με πρόσχημα την ενημέρωση του πολίτη, ότι «όμοιος ομοίω αει πελάζει», όπως λέει η λαϊκή παροιμία, «όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα».

Όμως αυτό που έχει τεράστια σημασία και  γεννά πολλά ερωτηματικά και απασχολεί πολλούς συμπολίτες μας, είναι η ανοχή που δείχνουν στο φαινόμενο Γιαννακόπουλου, οι επικεφαλείς όλων των παρατάξεων και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Δίκαια αναρωτιούνται οι συμπολίτες μας  γιατί δεν υπερασπίζο νται τον εαυτό τους με το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος και επιτρέπουν σε αυτό το ασήμαντο μικρό ανθρωπάκι να υποτροπιάζει και να διασύρει τόσο τους ίδιους όσο και τις οικογένειες τους; Πότε επιτέλους θα προβάλλουν σθεναρή αντίσταση στον «εγκέφαλο» της βιομηχανίας της λάσπης και τα παράγωγα του και μέχρι πότε θα κλείνουν τα μάτια στο πρόστυχο, το προκλητικό, το χυδαίο και το «ψευτονταηλίκι» τους?

Αν κάποιοι σέβονται την τιμή και την υπόληψη τους ας παραμερίσουν τον φόβο της σπίλωσης, κι ας αντισταθούν ώστε να σταματήσει να αναδύεται  η κατασκευασμένη μπόχα της δήθεν διαπλοκής και της οσμής σκανδάλων που δηλητηριάζει μια ολόκληρη πόλη .

 

αφήστε ένα σχόλιο


3 × ένα =