ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΒΑΛΤΕ «ΦΡΕΝΟ» ΣΤΟ «ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»

Κύριε Αντιδήμαρχε Αστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομίας, κύριε Βουγιουκλάκη όπως γνωρίζετε «Η υπ’ αριθμ. Πρωτ.3166/21-7-2016 καταγγελία μου» που αφορά την αυτοψία στην ιδιόκτητη οικοδομή του Α. Γιαννακόπουλου 18 μήνες κι ακόμα παραμένει καταχωνιασμένη σε κάποια από τα συρτάρια της υπηρεσίας σας.

Επειδή πια, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτήν την μεγάλη καθυστέρηση θα ήθελα γνωρίζοντας το ήθος και την εντιμότητα σας ως Αντιδήμαρχος της Πολεοδομίας του Δήμου Γλυφάδας να μου απαντήσετε ποια εξήγηση δίνετε και ποιος ο «ρόλος» κάποιων υπαλλήλων της Πολεοδομίας που ως φαίνεται χορεύουν στον ρυθμό που τους «βαράει» ο Γιαννακόπουλος;

Κύριε Βουγιουκλάκη μπορεί να έχετε 7 μήνες στην υπηρεσία αυτό όμως δεν σας απαλλάσσει από την ευθύνη της σωστής λειτουργίας της υπηρεσίας της οποίας προΐσταστε, προπαντός δε όταν ακούγονται διάφορα δυσμενή σχόλια για κάποιους υπαλλήλους που δεν έχουν κάνει τίποτα μέχρι σήμερα προκειμένου να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα, για να έχουμε τον Γιαννακόπουλο να προκαλεί ασύστολα απειλώντας Θεούς και δαίμονες ότι όποιος τολμήσει να κάνει την αυτοψία στην πολυκατοικία του θα υποστεί τις ανάλογες συνέπειες από τον νόμο. Βλέπετε εδώ από πράξεις ή παραλείψεις  κάποιων υπαλλήλων της υπηρεσίας σας για να μην πω κάτι άλλο, έχουμε να κάνουμε πάλι με το γνωστό απαξιωτικό ύφος, τις γνωστές απειλές και φοβέρες του αυτοβαπτισμένου «ενεργού» δημότη.

Κύριε Αντιδήμαρχε κ..Βουγιουκλάκη είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η υπηρεσία αυθαιρέτων στο παρελθόν διέθετε μόνον έναν μηχανικό για αυτοψίες, αντίθετα εδώ και πολλούς μήνες υπάρχει επάρκεια μηχανικών ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία μα καμία δικαιολογία. Μετά λοιπόν από όλα αυτά τι να υποθέσω? Μήπως όπως λέγεται, κάποιοι υπάλληλοι της υπηρεσίας έχουν λερωμένη τη φωλιά τους φοβούνται τον Γιαννακόπουλο και γι αυτό κάνουν τα στραβά μάτια?  Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δήμος έχει συνέχεια, 7 μήνες που αναλάβατε γνωρίζετε (όπως είμαι και εγώ σε θέση να γνωρίζω) ότι από την δική μου καταγγελία ως και σήμερα (18 μήνες τώρα) έχουν πραγματοποιηθεί δεκάδες άλλες αυτοψίες,  άρα λοιπόν ή ευθύνη πλέον βαρύνει και εσάς για μια υπόθεση που σας είναι γνωστή και που κάποιοι πιθανόν «επιχειρούν» να σας εκθέσουν στην πρώτη σας θητεία ως Αντιδήμαρχος.

Τι να υποθέσω κ. Βουγιουκλάκη όταν ο Γιαννακόπουλος καταφέρνει να διακωμωδεί μια ολόκληρη υπηρεσία παίρνοντας την μία αναβολή μετά την άλλη; Και εσείς με το ήθος που σας διακρίνει πως ανέχεστε αυτόν τον από μέρους του εμπαιγμό κι όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια και τα ύποπτα σενάρια που λέγονται κι ακούγονται για την υπηρεσία της οποίας προΐσταστε, όταν μάλιστα λέγεται ότι η υπόθεση πάει κουκούλωμα;

Εδώ κάτι μυρίζει και μυρίζει άσχημα.

Αγαπητέ, γνωρίζετε την εκτίμηση μου στο πρόσωπο σας, αυτή όμως δεν έχει να κάνει με την «σκανδαλώδη» αδιαφορία για να μην πω τίποτα άλλο κάποιων υπαλλήλων της υπηρεσίας του τμήματος αυθαιρέτων που δεν κάνουν  σωστά την δουλειά τους. Οφείλετε λοιπόν  να βάλετε τάξη στην αταξία που εκθέτει τόσο εσάς τον ίδιο όσο και την υπηρεσία της πολεοδομίας, αρκεί μόνο να σας θυμίσω ότι η καταγγελία του εμμονικού δικομανή Γιαννακόπουλου που αφορούσε την αυτοψία στο σπίτι του δημάρχου της Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου έγινε από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας τμήματος αυθαιρέτων σε χρόνο ντετέ. Εδώ γιατί πέρασαν 18 μήνες κι ακόμα ψάχνετε τον Γιαννακόπουλο που αρνείται στην πράξη να συμμορφωθεί με την εντολή σας;  Σας λέει μήπως κάτι αυτό;

Κύριε Βουγιουκλάκη, επειδή κάποιοι πιθανόν θα κάνουν τα δικά τους σενάρια, προς αποφυγή παρεξήγησης θέλω να πω ότι δεν σας εγκαλώ για οιανδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση διότι γνωρίζω το ήθος, την ποιότητα και το ακέραιο του χαρακτήρα σας ως άνθρωπος, σας εφιστώ όμως την προσοχή ότι θα στραφώ κατά παντός υπευθύνου της υπηρεσίας του τμήματος αυθαιρέτων και όχι μόνον, προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποιοι υπάλληλοι της υπηρεσίας τελούν το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Κύριε Βουγιουκλάκη, ζητώ να μου γνωστοποιηθεί ο λόγος των επαναλαμβανόμενων αναβολών που δίδονται από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας αυθαιρέτων στον Γιαννακόπουλο, να μου γνωστοποιήσετε πότε έχει οριστεί ή νέα αυτοψία, ελπίζοντας έτσι, ότι δεν θα χρειαστεί να βρεθώ στην δυσάρεστη θέση να αντιδικήσω μαζί σας.

Με εκτίμηση Γ. Καραχάλιος

 

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε − = 1