Κρίστη Καθάργια: Συγκλονίζει η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη για τη μάχη τους με τον κορονοϊό

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, «Live news» μίλησε η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια για τη «μάχη» τους με τον κορονοϊό, τις τελευταίες ημέρες. Όπως είναι ήδη γνωστό, το ζευγάρι νοσεί από τον ιό και μάλιστα ο tattoo artist το περνά πολύ πιο σοβαρά αφού νοσηλεύεται με βαριά συμπτώματα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Η ίδια, όπως εξήγησε στην εκπομπή του Mega και προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Open «Ευτυχείτε», ναι μεν το περνάει δύσκολα, όμως παραμένει στο σπίτι.

«Μας έπιασε πάρα πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση. Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα, εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, εγώ ακόμη κάθομαι στο σπίτι», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Θα δούμε πως θα εξελιχθώ και αν θα ακολουθήσω κι εγώ ή αν θα παραμείνω εδώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ. Νιώθω ότι θέλω μόνιμα να κοιμάμαι από την αδυναμία. Δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο. Και εμείς πιστεύαμε ότι είναι δύσκολο».

«Λέγαμε “οκ”, δύσκολο, προσέχουμε, αλλά στην πράξη… Δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τόσο δύσκολο. Αυτοί που το περνάνε ελαφριά ή οι ασυμπτωματικοί είναι πάρα πολύ τυχεροί. Αυτούς που τους ρίχνει, δεν μπορώ να σας περιγράψω, δηλαδή μακάρι να πατούσαμε ένα κουμπί και να μην ξανά αρρώσταινε άλλος άνθρωπος από αυτό το πράγμα.», πρόσθεσε.

αφήστε ένα σχόλιο


4 × δυο =