ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΥΡΑΚΑΚΗ

Με το αριστερό φαίνεται να ξεκίνησε η ιδρυτική εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Γλυφάδας. Αρνητικός πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Γλυφάδας που με τον έκρυθμο χαρακτήρα του εξέθεσε δημόσια την γραμματέα του Δ.Σ και Δημοτική Σύμβουλο της παρατάξεως του κ. Λένα Μαυρακάκη. Αιτία η πράγματι ατυχής σειρά της εκφώνησης των παρευρισκομένων αρχών και εκπροσώπων Συλλόγων και φορέων που άφησε στην μπάντα τα πρωτόκολλα και έκανε τον δήμαρχο για μια ακόμη φορά έξαλλο εκτός εαυτού ως ταύρος μαινόμενος εν υαλοπωλείο να απευθύνει βαρείς χαρακτηρισμούς διαπομπεύοντας κυριολεκτικά δημόσια την άλλοτε στενή συνεργάτιδα του.

Αναμφίβολα η χθεσινή εκδήλωση ήταν πολύ πρόχειρα και ερασιτεχνικά οργανωμένη αλλά αν και είχε δίκιο, θα περίμενε κανείς ο δήμαρχος και κομματικός σύντροφος της κ. Μαυρακάκη να την καλύψει και όχι να την εκθέσει και να την διαπομπεύσει δημόσια.

kokkoris xeri 600

Η φωτογραφία είναι μετά την περιβόητη εκείνη φιλική… επίσκεψη του Δημάρχου στο γραφείο του Νικηφόρου Τσαρούχα που είχε σαν αποτέλεσμα να υποστεί θλάση στο χέρι του.

 

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα − = 8