ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΩ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ

Ο Πέτρος Τατούλης είναι ο πρώτος που εκδήλωσε πρόθεση υποψηφιότητας. Ανοιχτό το θέμα για Βορίδη. Υποψήφιος ο Κυρ. Μητσοτάκης και ο Απ. Τζιτζικώστας έπεται συνέχεια. Πολλά τα ονόματα που ακούγονται για υποψήφιοι, οι περισσότεροι εξ αυτών το κάνουν για να κερδίσουν δημοσιότητα και για φραμπαλά. Σε αυτήν την τρελή κούρσα για την προεδρία του κόμματος, πρέπει να μείνουμε στις υποψηφιότητες των πιο ικανών 

image

Εκτός από δυο – τρεις περιπτώσεις όλοι οι άλλοι είναι επιεικώς για γέλια. Δυστυχώς όλα δείχνουν  ότι για μια ακόμη φορά οι “σοφοί” ακολουθούν την πεπατημένη, χωρίς να σέβονται  τουλάχιστον  τον υπέροχο λαό της  Ν. Δημοκρατίας που χρόνια ολόκληρα ματώνει, για να μπορούν  αυτοί να μοστράρονται  για  μάγκες.

Αυτοί οι κύριοι νομίζουν  ότι η ένδοξη παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι μαγαζάκι τους και δεν λένε να καταλάβουν ότι  σε καμία περίπτωση δεν τους ανήκει και δεν πρόκειται για κανέναν λόγο να τους την χαρίσουμε. Με την σημερινή του μορφή το κόμμα της Ν.Δ δεν έχει καμιά προοπτική και έχουν δίκιο αυτοί που υποστηρίζουν ότι προσαρμογή του σε σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα είναι επιβεβλημένη.  Η  κοινωνία τον τελευταίο καιρό στέλνει ηχηρά μηνύματα ότι είναι αρκετά θυμωμένη κι αυτό θα πρέπει  να το λάβουν  σοβαρά υπ’ όψιν τους. Η εκλογή του προέδρου θα πρέπει να γίνει από την βάση παραμερίζοντας  παντός τύπου  φθαρμένα πρόσωπα και φυσικά τους γνωστούς σαλτιμπάγκους .

Το κόμμα χρειάζεται αλλαγή και ξεσκαρτάρισμα. Είναι πλέον καιρός να σκεφτούν οι “σοφοί” με ποιους τρόπους θα μπορέσουν  να εμπνεύσουν το λαό ώστε να τους εμπιστευτεί και πάλι , αφού κατά την διάρκεια της συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκαν αξεπέραστα προβλήματα στην συνείδηση της πλειοψηφίας των Ελλήνων, έτσι που η  Ν. Δημοκρατία να γίνει και πάλι μεγάλη.  Είναι πλέον καιρός κάποιοι να ξεστραβωθούν και να παραδεχτούν επιτέλους ότι χάσαμε από τον μισό ΣΥΡΙΖΑ και να αφήσουν  τις παρήγορες αφηγήσεις για τον δήθεν ωραίο αγώνα που κάναμε και τα πράσινα άλογα.

Ήρθε η ώρα που η ΝΔ πρέπει να κοιτάξει μπροστά αφήνοντας πίσω το κακό παρελθόν της.

Ας δουν από ποιους ηττήθηκαν, ας δουν ποιοι μας κυβερνούν αφού αποδεδειγμένα 8 μήνες τώρα, οι περισσότεροι απ’ αυτούς δεν κάνουν ούτε για κλητήρες,  όμως, τους έχουν για πλάκα. Ο λαός θέλει και απαιτεί  για πρόεδρο της παράταξης ένα πρόσωπο δυναμικό άφθαρτο με όραμα που να μπορεί  να σταθεί  με αξιώσεις απέναντι στο δίδυμο της συμφοράς, απέναντι στον δημοφιλή λαοπλάνο Αλέκση Τσίπρα που παρότι μέσα σε 8  μήνες μπόρεσε και κατέστρεψε την Ελλάδα, παραμένει αγαπητός  (αυτό είναι μια άλλη θλιβερή ιστορία), έχοντας  την μεγάλη στήριξη του λαού.

Υπάρχουν ευθύνες, πολλοί είναι υπόλογοι για εδώ που έφτασε η παράταξη. Όλοι τους λίγο πολύ έχουν μερίδιο ευθύνης, όλοι τους εκτός από εμάς που ζούμε και περιμένουμε να ξαναφωνάξουμε και πάλι,  Ζήτω η Ελλάδα. Ζήτω η θρησκεία. Ζήτω η Νέα Δημοκρατία. Όλοι αυτοί οι “σοφοί”  θα πρέπει επιτέλους όχι μόνο  να το λένε αλλά και να το εννοούν ότι η  χώρα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και  γι αυτό,  ορισμένοι από αυτούς έχουν τεράστια ευθύνη, όταν επί της προηγούμενης κυβέρνησης  βγαίνανε και φωνάζανε για τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα ενώ σήμερα κάνουν  την πάπια.

Από τα ανεξήγητα είναι η στάση του Κώστα Καραμανλή. Είναι να απορεί κανείς με τον προέδρο της καρδιάς μας Κώστα Καραμανλή, τον οποίο οι περισσότεροι λατρεύουμε, γιατί αυτήν την κρίσιμη ώρα δεν βγαίνει μπροστά, τι περιμένει? Εμείς ζούμε για να τον δούμε και πάλι Πρωθυπουργό της Ελλάδας , όμως τι,  περιμένει μήπως να διαλυθεί η παράταξη και επανιδρυθεί για να μπορέσει έτσι να γίνει και πάλι κόμμα εξουσίας? Τι τέλος πάντων περιμένει?  Επιμένω να υποστηρίζω ότι η Ν. Δημοκρατία χρειάζεται ριζική αλλαγή, ξεκάθαρη ιδεολογική ταυτότητα  και προπαντός στρατηγική για πολιτική διείσδυση στην κοινωνία. Χρειάζεται έναν πρόεδρο με τσαγανό που να μην διστάζει να σπάσει αυγά που να τολμά σε μια επιθετική αντιπολίτευση, ώστε να μην γίνει το δεκανίκι του Τσίπρα και της παρέας του και προπαντός χρειάζεται να καταλάβουν όλα αυτά τα γερασμένα μυαλά ότι το κόμμα πρέπει να περάσει σε μια νέα πολιτική εποχή όπου τον λόγο θα έχουν οι νέοι. Ο λαός τους φωνάζει, κουραστήκαμε μαζί σας.

Αυτοί να δούμε τώρα!!!

 

αφήστε ένα σχόλιο


× τρία = 3