Θέατρο χθες, συναυλία σήμερα στο Drive In Φεστιβάλ Γλυφάδας

Γέλιο, τραγούδι, διασκέδαση και ψυχαγωγία με τον πιο ασφαλή τρόπο συνιστούν ψυχική ανάταση για όλους μας και δημιουργούν βραδιές αξέχαστες δίπλα στη θάλασσα, κάτω από το φεγγάρι, στην όμορφη πόλη μας.

Θέατρο χθες, συναυλία σήμερα στο Drive In Φεστιβάλ Γλυφάδας
Γέλιο, τραγούδι, διασκέδαση και ψυχαγωγία με τον πιο ασφαλή τρόπο συνιστούν ψυχική ανάταση για όλους μας και δημιουργούν βραδιές αξέχαστες δίπλα στη θάλασσα, κάτω από το φεγγάρι, στην όμορφη πόλη μας. Έως τις 3 Οκτωβρίου το Drive In Φεστιβάλ Γλυφάδας -ο πιο εμπνευσμένος εν μέσω κορονοϊού τρόπος διασκέδασης- θα είναι κοντά μας, καθημερινά από τις 8 το βράδυ έως τις 11 περίπου (εκτός από τις παιδικές θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές προβολές που ξεκινούν στις 7.30 μ.μ.) για να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές. «Μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου θα είμαστε όλοι μαζί εδώ καθημερινά με μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, με σινεμά για μεγάλους και παιδιά, να πάρουμε ανάσες για τη συνέχεια και να υποδεχθούμε το φθινόπωρο, με την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά, με την ευχή να κυλήσουν τα πράγματα ομαλά και στα σχολεία μας για τα οποία έχουμε μεγάλη αγωνία», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου καλωσορίζοντας χθες από σκηνής τον σπουδαίο θίασο του Χάρη Ρώμα στην απολαυστική κωμωδία «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» που διακρίθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο. Μαζί με τον Δήμαρχο, ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για την Πολεοδομία (και αναπληρωτής Δημάρχου) Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για τη Δημοτική Αστυνομία Σπύρος Δήμου και η Πρόεδρος του ΚΑΠΠΑ Μαίρη Παπάζογλου, που είναι και η υπεύθυνη του Φεστιβάλ Γλυφάδας, ως επικεφαλής του νομικού φορέα που το εγκρίνει και το χρηματοδοτεί. Ήταν μια πραγματικά ξεχωριστή βραδιά η χθεσινή, που θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολούθησαν. Ήταν μια υπέροχη κωμωδία με πολύ κέφι και ο καιρός ακόμη ζεστός, σχεδόν καλοκαιρινός συνετέλεσε στη δημιουργία ρομαντικής ατμόσφαιρας.
Απόψε οι ρυθμοί ανεβαίνουν. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Χρήστος Πάζης και η ταλαντούχα Μαρία Καρλάκη θα ξεσηκώσουν το κοινό με τη μουσική και τα τραγούδια τους. Η είσοδος είναι πάντα δωρεάν. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές του δομές. Απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση θέσης στο www.glyfada.gr/drivein

αφήστε ένα σχόλιο


× 3 = εννέα