Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!

Το ίδιο πνεύμα, ή ίδια λογική, από τον ίδιο άνθρωπο  στον οποίο πολλάκις έχω απαντήσει για τα  δημοσιεύματα μου εν μέσω μιας εκλογικής περιόδου που έντεχνα επαναφέρει,  θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να θίξει την αξιοπιστία μου  καλούμαι να απαντήσω και πάλι.

Θα το ξαναπώ μήπως ο χρήσιμος ηλίθιος της γνωστής συμμορίας το εμπεδώσει. Ήμουν πάντα αντίθετος με την κάθοδο των πολιτικών στην αυτοδιοίκηση (περί αυτού υπάρχουν δεκάδες άρθρα μου) μέχρι την στιγμή που ο σημερινός δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όλους τους ενδοιασμούς, φόβους, ανησυχίες και επιφυλάξεις μου, άλλωστε τα γεγονότα τώρα πια μιλούν από μόνα τους ή Γλυφάδα καθημερινά αλλάξει όψη, κι αυτό ακόμα και οι «τυφλοί» από ρεβανσισμό και φθόνο μπορούν να δουν.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι ποιο? Να δούμε και να πούμε ξεκάθαρα την αλήθεια, ή να επιμένουμε κρυπτόμενοι στην αρχική μας θέση και άποψη την στιγμή που η Γλυφάδα στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανικολάου τον οποίο αισχρά και άνανδρα συκοφαντούν πέντε αποτυχημένα ανθρωπάκια, χαίρει της εκτίμησης όλων των πολιτών ανεξαρτήτου πολιτικής προτίμησης των πολιτών?  Τι επιδιώκει ο παραληρητικός συριζαίος αυριανιστής συντάκτης της τοπικής αποχαύνωσης? Μήπως με τέτοια ευτελή τεχνάσματα θέλει να θολώσει το τοπίο και να αποκρύψει τους «άθλους» και τα «κατορθώματα» της γνωστής συμμορίας? Γιατί μετά από τους δεκάδες κατάπτυστους χαρακτηρισμούς που έχει εκτοξεύσει κατά καιρούς εναντίον μου δεν βγάζει ΕΝΑ τουλάχιστον αποδειχτικό στοιχείο? Με την παπαρολογιά, την ευτελή φωτοσοπιά, την συκοφαντία και την σπίλωση επιχειρεί να πείσει τους άνοες αποτυχημένους που φιλοξενεί στο χαμαιτυπείο  που διαχειρίζεται ότι κάνει «καλά» την  «δουλειά» που του έχουν αναθέσει ή τον εαυτό του?

Όσοι υπηρετούσαμε και συνεχίζουμε να υπηρετούμε την τοπική ενημέρωση κρινόμαστε, παρεκτός βέβαια από κάποιους εκφωνητές που αφιέρωναν τραγουδάκια για να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο και σήμερα υποδύονται τους «εκδότες» και τους» δημοσιογράφους» .

Έλεος πια πρόεδρα και επειδή όπως λες εσύ εντολές παίρνεις μόνο από τον εαυτό σου γιατί δεν ανεβάζεις ότι προ ημερών ο Γιαννακόπουλος του οποίου τα άρθρα κατακλύζουν την  «βρώμικη» ιστοσελίδα σου, καταδικάστηκε για τα σοβαρότατα αδικήματα  της πλαστογραφίας, παραβίαση κατάσχεσης, υπεξαίρεση και τοκογλυφία κατ’ εξακολούθηση, σε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών και 2.000 χρηματική ποινή με τριετή αναστολή, για τον οποίο όπως λέγεται στην τοπική κοινωνία έχει βρεθεί και παλαιοτέρα αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη?

Την κάνεις γαργάρα?

Γιατί δεν ενημερώνεις τους πολίτες ως οφείλεις ότι ο εντολέας σου Γιαννακόπουλος υπέστη νέα ήττα από την δικαιοσύνη? Γιατί δεν ενημερώνεις το αναγνωστικό σου κοινό για τον βίο και την πολιτεία των μελλών της γνωστής συμμορίας? Γιατί λες ψέματα και γιατί δεν ζητάς μια ελάχιστη συγγνώμη από το αναγνωστικό κοινό από τα παραμύθια που κατά καιρούς αραδιάζεις όταν επαινείς και εκθειάζεις απόβλητα της κοινωνίας και μάλιστα λες ότι θα μπορούσαν να βρίσκονται σε ανώτατα αξιώματα και περίοπτες θέσεις .

Τουλάχιστον είναι ικανοποιητικό το μεροκάματο?

 

αφήστε ένα σχόλιο


9 × εννέα =