Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό που δείχνει το μένος των αναρχοσυμμοριτών Συριζαίων  εξελίχτηκε χθες στο 5ο Λύκειο Γλυφάδας.

Αιτία για το άνανδρο και απεχθές περιστατικό η παράκληση της Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Άννυς Καυκά να κατεβάσουν το πανώ του ΣΥΡΙΖΑ από τα κάγκελα του σχολείου. Αυτός ήταν ο λόγος,  όπου καμιά 40αριά τραμπουκοσυμμορίτες της επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις ,την καθύβριζαν με ακατανόμαστες φράσεις και την απειλούσαν να την ξυλοκοπήσουν όπου από μαρτυρίες λέγεται ότι γλύτωσε τελικά τα χειρότερα με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Άννυ Καυκά υπέστη σοβαρό νευρικό κλονισμό αφού δεν μπορούσε να πιστέψει ότι γλύτωσε από βέβαιο ξυλοδαρμό από τούς οργισμένους αναρχοκομουνιστές, καθαρά από τύχη.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι μετά το περιστατικό εμφανίστηκε και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην Γλυφάδα κ. Ταστάνης,  ο οποίος εριστικός, σε έντονο ύφος ζητούσε εξηγήσεις γιατί  Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Άννυ Καυκά, ζητούσε να κατέβει το πανώ από τα κάγκελα του σχολείου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κάποιοι τραμπούκοι λεχριτοκοπρίτες πριν από αυτό το θλιβερό και ξεδιάντροπο περιστατικό που συνέβη στο 5ο Λύκειο ,είχαν επισκεφτεί το περίπτερο των υποστηρικτών του ΝΑΙ στον Αγ. Τρύφωνα, το οποίο έβαψαν με σπρέι και το κατέστρεψαν ολοσχερώς.

Αυτοί οι τύποι, αυτά τα συμμοριτάκια του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ίδιοι που πριν λίγα χρόνια εισήλθαν ως μαινόμενοι ταύροι στο δημοτικό συμβούλιο, έφτυναν και προπηλάκιζαν και χειροδικούσαν κατά των δημοσιογράφων που έκαναν την δουλειά τους. Γίνεται πλέον αντιληπτό ότι αυτοί οι ψεκασμένοι συμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εξυφάνει ένα επιχειρησιακό σχέδιο έντασης και εκφοβισμού, δημιουργώντας έτσι ένα σκηνικό μια τρομοκρατημένης πόλης. 

 

αφήστε ένα σχόλιο


1 + = τέσσερα