Η ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ” ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!

Νομίζω ότι η επανεκλογή του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου εκτός του ότι είναι ένα τεράστιο  κέρδος για την Γλυφάδα, αφήνει πίσω της σπουδαία μηνύματα που είναι καλό να  διαβαστούν  προσεκτικά απ’ όλους. Οι Γλυφαδιώτες έκαναν το χρέος τους, τίμησαν το αναμφισβήτητα σπουδαίο έργο της δημοτικής αρχής και τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου με το τεράστιο ποσοστό πανελλαδικά που αγγίζει το 79%, μια καραμπινάτη επιτυχία που «φορτώνει» με ένα τεράστιο βάρος από ευθύνες τις πλάτες των δημοτικών συμβούλων.

Το μεθύσι της προχθεσινής νίκης στην παράταξη του δημάρχου θα κρατήσει λίγες ημέρες  ακόμη,  όμως όλοι θα πρέπει να προσγειωθούν γρήγορα και  θα πρέπει να αναλογιστούν, να διαβάσουν και να ερμηνεύσουν αυτό το εξωφρενικό ποσοστό που τους εμπιστεύτηκε ο Γλυφαδιώτικος λαός, αλλά κι αυτό που είπε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου το βράδυ της μεγάλης αυτής νίκης, ότι δηλαδή, οι Γλυφαδιώτες τον τίμησαν στο έπακρον με την ψήφο τους, αλλά αυτή η τεράστια νίκη, είναι μια νίκη καθήκοντος και ευθύνης την οποία θα υπηρετήσω μέχρι το τέλος και έδωσε το σύνθημα ότι η επόμενη μέρα σημαίνει δουλειά – δουλειά.

Κάποιοι από  τους παλιούς που παραπονούνται ότι δεν πήγαν τόσο καλά θα  πρέπει να δουν και να ερμηνεύσουν  που οφείλουν την πτώση τους, οι δε καινούργιοι να καταλάβουν ότι, καλή η λεζάντα ,καλά τα φρου φρου και τα αρώματα, αλλά με μπροστάρη τον Γιώργο Παπανικολάου τα πράγματα δεν είναι τόσο  απλά όσο φαίνονται, δεν έχουν και πολλά περιθώρια επανάπαυσης, αυτό είναι απαγορευτικό γιατί έχουν να κάνουν με ένα πνεύμα ανήσυχο, με έναν άνθρωπο τελειομανή, δουλευταρά που δεν αρέσκεται στο λίγο, στο πρόχειρο, πόσο δε όταν πρόκειται για την πόλη του, που δεν καθησυχάζει ποτέ και είναι ιδιαίτερα απαιτητικός από τους συνεργάτες του .

Ο Γιώργος Παπανικολάου είναι σπουδή κι αυτό θα το καταλάβουν οι νέοι  πολύ σύντομα.  Όταν έχεις να κάνεις με έναν δήμαρχο που είναι από το πρωί έως το βράδυ στους δρόμους δεν έχεις τα περιθώρια εσύ να σφυρίζεις αδιάφορα. Επίσης οι παλαιότεροι θα πρέπει να ξέρουν,  να καταλάβουν και να εμπεδώσουν,  ότι η τιμητική ψήφος του Γλυφαδιώτη δεν  σημαίνει και «κάρφωμα στην καρέκλα», κι ότι κάποια στιγμή οι κατέχοντες την  καρέκλα  θα πρέπει να την αποχωριστούν, δίχως παράπονα.

Επίσης το τρομακτικό αυτό ποσοστό στέλνει το μήνυμα σε ορισμένους ότι ή ίντριγκα, η μηχανορραφία  και κάποια τέτοια  κολπάκια είναι νέτα σκέτα απαγορευμένα αφού ως γνωστό ο Γιώργος Παπανικολάου σε  τέτοια περιστατικά  είναι  αμείλικτος. Οι νεότεροι θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και να ξέρουν ότι ο Γιώργος Παπανικολάου δεν είναι από τους ανθρώπους που αδικεί κανέναν.

Να ευχηθούμε λοιπόν καλή δύναμη σε όλους και να διαβάζουν προσεκτικά και με νηφαλιότητα τα μηνύματα του κόσμου, αυτό θα τους αποφέρει ο μεγαλύτερο κέρδος.

 

αφήστε ένα σχόλιο


7 − ένα =