Η ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ.

Φαντασία μου πλανεύτρα είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα. «Αντί να φαντασιώνεται το επόμενο σενάριο συκοφαντίας» ο Ζαχαριάδης καλά θα κάνει να ενημερώνεται σωστά από τις πηγές του για να μην πιάνεται κότσος και γελοιοποιείται. Όσο αφορά λοιπόν την άνανδρη επίθεση του κατά της Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης  Άννυς  Καυκά, θα πρέπει να πούμε  ότι όλη αυτή η φρασεολογία με το επαίσχυντο μυθιστόρημα του για δήθεν οχήματα απορριμματοφόρα που κυκλοφορούν στον δρόμο χωρίς πινακίδες, είναι μια φανταστική ιστορία που μόνον αυτός θα μπορούσε να επινοήσει.

Άλλωστε τον ίδιο και την παρέα του δεν τους ενδιαφέρει η αντικειμενική ενημέρωση του πολίτη παρά μόνον η εκτόξευση της λάσπης με το σκεπτικό πάντα,  «ότι από την λάσπη όσο κι αν πλυθείς όλο κάτι μένει». Επειδή όμως η λάσπη δεν κολλάει σε όλους, ας πάρει για μια ακόμη φορά την απάντηση που του πρέπει.  Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να πούμε ότι οι τρεις  φωτογραφίες με τα οχήματα που δείχνει είναι παλαιότερες. Να πούμε επίσης ότι, όσα οχήματα κυκλοφορούν φέρουν όλα πινακίδες. Επειδή όμως μέμφεται και την αστυνομία ότι δήθεν κάνει τα στραβά μάτια στην Καυκά, θα πρέπει να πούμε ότι η αστειότητα του ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αγγίζει την γελοιότητα και δείχνει την ποιότητα του ανθρώπου που υποδύεται τον δημοσιογράφο που δίνει μάχες για να υπερασπιστεί την διαφάνεια και την εντιμότητα .

Μπόχα και δυσωδία αναδύεται από τα δήθεν ρεπορτάζ του επαναλαμβανόμενου  δημοσιοκάφρου και της γνωστής παρέας της αλητείας που στόχο έχουν να πλήξουν την δημοτική αρχή και στην προκειμένη περίπτωση την εικόνα μιας γυναίκας (κ. Καυκά) που δεν δίστασε, έπιασε τον τράγο από τα κέρατα και κατάφερε να σπάσει τα στεγανά που ήθελαν τον τομέα της καθαριότητας να λειτουργεί ως άντρο του «βλαχάκου» και να λυτρώσει στην κυριολεξία την υπηρεσία από μορφώματα και  αμαρτίες του παρελθόντος. Εύκολα λοιπόν μπορεί να αντιληφτεί κανείς ποιοι κάνουν και γιατί αυτό το παιχνίδι.   Να ενημερώσουμε λοιπόν τον ΨΕΥΤΗ ότι μετά από τον απαιτούμενο έλεγχο που έγινε, η Τροχαία απεφάνθη ότι όλα τα οχήματα βρέθηκαν με πινακίδες και ουδέν μεμπτό έπεσε στην αντίληψη της. Μια ακόμη αποστομωτική απάντηση στη συκοφαντία και το ΨΕΜΑ. Μήπως λοιπόν θα πρέπει να μας πει ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετεί βγάζοντας από το αρχείο του αναμνηστικές φωτογραφίες οχημάτων που δεν διακρίνονται εύκολα τα χαρακτηριστικά τους και γιατί μέχρι χθες έκανε την πάπια? Έπρεπε μήπως να έρθει η Καυκά για να φτιαχτούν όλες οι πινακίδες και να είναι ορατές και ευανάγνωστες στον καθένα? Τι κρύβει και ποιανού ευθύνη ήταν αυτή όλα αυτά τα χρόνια?  Επειδή λοιπόν το ψέμα έχει κοντά ποδάρια θα πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι όλα αυτά έχουν προθεσμία  λήξης, κι ότι ο πολίτης δεν κοροϊδεύεται.  

Άλλωστε για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε πως όλα αυτά ήταν μια δημοσιογραφική απάτη από έναν παλιάτσο του είδους που υπηρετεί την αθλιότητα με τον καλύτερο τρόπο.!!  

 

αφήστε ένα σχόλιο


έξι × = 24