Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΤΥΠΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ

Ο Γιαννακόπουλος και η ομάδα του  «κατασκευάζουν» σκάνδαλα για να παραπλανήσουν τους δημότες.

Νέο μεγάλο δήθεν σκάνδαλο “αποκάλυψε” ο Αρχιερέας της συκοφαντίας και της λάσπης Γιαννακόπουλος,  δημοσίευμα του οποίου φιλοξενούν «τα παιδιά της πιάτσας» οι γνωστοί κιτρινιάρηδες. Στόχος αυτή τη φορά ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Μάριος Κασσέρης, ο οποίος κατά τον συνεργάτη του Γιαννακόπολου απασχολεί στο γραφείο του ως γραμματέα πρώην εργαζόμενη του Δήμου Γλυφάδας της οποίας ή σύμβαση έληξε τον Φλεβάρη.

Επειδή χορτάσαμε από τις αναπόδεικτες αποκαλύψεις και τα καθημερινά σκάνδαλα θα πρέπει να πούμε ότι ο αρθρογράφος – ρεπόρτερ,  πιάνεται παντελώς αδιάβαστος και ανημέρωτος και παρασύρεται από τον συνεργάτη του, εμμονικό συκοφάντη Γιαννακόπουλο. Να πληροφορήσουμε λοιπόν τον «σπορέα σκανδάλων» και την γνωστή ομαδούλα,  ότι όλα όσα καταγγέλλουν στερούνται αλήθειας και σοβαρότητας και για μια ακόμη φορά κινδυνεύουν να γελοιοποιηθούν στους ελάχιστους αναγνώστες που τους έχουν απομείνει, αφού πλέον η μία ήττα τους διαδέχεται την άλλη.

Η συκοφαντία έχει και όρια αλλά ως φαίνεται αυτοί οι «αξιότιμοι» κύριοι στερούνται φιλότιμου και το μόνο που τους νοιάζει είναι το πώς θα ρίξουν λάσπη στον αντίπαλο. Ας πληροφορηθούν λοιπόν ότι η συγκεκριμένη εργαζόμενη για την οποία κάνουν λόγο και το προβάλουν ως μέγα σκάνδαλο δεν απασχολείται εδώ και καιρό στο γραφείο του Αντιδημάρχου κ. Μάριου Κασσέρη και δεν πληρώνεται από τον Δήμο Γλυφάδας. Να τους ενημερώσουμε επίσης ότι στο γραφείο του Αντιδημάρχου προσφέρει σήμερα υπηρεσίες με παράλληλα καθήκοντα, υπάλληλος του Δήμου.

Τέλος να πούμε στον αρθογράφο σαΐνι,  συνεργάτη του Γιαννακόπουλου, ότι παρά το δακρύβρεχτο σενάριο της δήθεν (ανύπαρκτης προόδου και τον αλλαγών στο δήμο Γλυφάδας), δεν κατάφερε να πείσει, απεναντίας για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία.  Ας πρόσεχε

Συμβαίνουν αυτά

αφήστε ένα σχόλιο


− 6 = τρία