Η ΝΕΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΝΟΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!

Κάποιοι που παριστάνουν τους λειτουργούς της ενημέρωσης εξυπηρετούν συμφέροντα και σκοπιμότητες… αυτήν την δημοσιογραφία υπηρετούν.  Ο εκφραστής της αριστερής διανόησης με την περιβόητη ιστοσελίδα ΓλυφάδαWEB,  νομίζει ότι απευθύνεται σε λοβοτομημένους πολίτες και ανέβασε ένα δημοσίευμα με τίτλο «Η παραλία είναι σαν το μυαλό του δημάρχου», (χαρακτηρισμός  απρεπής και επίπεδο καφενείου)  που έχει σαν  θέμα την παραλία για να παραπληροφορήσει  την κοινή γνώμη ότι η ελεύθερη παραλία της Γλυφάδας είναι βρόμικη, κι ότι τα λεφτά που έδωσε η δημοτική αρχή για την ανάπλαση της παραλίας φαγώθηκαν και πήγαν σε τσέπες επιτήδειων.

Όλοι θα ενθυμείστε ότι προ μηνός και πλέον έγινε ένα τρομακτικό μπουρίνι συνοδευόμενο από χαλάζι  που είχε σαν αποτέλεσμα η θάλασσα να ξεβράσει ξύλα, σακούλες,  κλαδιά και άλλα σκουπίδια που ασυνείδητοι πετούν στη θάλασσα. Την άλλη ημέρα το πρωί μετά το τέλος της Θεομηνίας και πριν ακόμα προλάβουν τα συνεργεία της καθαριότητας τα οποία δούλευαν ασταμάτητα όλη την νύχτα να αποκαταστήσουν την καθαριότητα στην παραλία,  ο εν λόγω αρθογράφος, κατόπιν εντολής του εργοδότη του και των ταρτούφων της παρέας φρόντισε να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες τις οποίες κι ανέβασε μαζί με ένα κατάπτυστο δημοσίευμα για να διασύρει την δημοτική αρχή δείχνοντας την ακαταλληλότητα της παραλίας. Αδιάψευστος μάρτυς οι φωτογραφίες που δείχνουν ότι είναι πρωί,  με τα ξύλα τα κλαδιά και τα σκουπίδια να  βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας , εύκολα  πλέον γίνεται αντιληπτό ότι προέρχονται από το ξέβρασμα της θάλασσας την προηγούμενη νύχτα της Θεομηνίας.

Είναι όμως να απορεί κανείς με το θράσος  αυτού του κυρίου όταν τόσο αυτός, όσο και η γνωστή “αξιότιμη” παρέα κατ’ εξακολούθηση γελοιοποιούνται από τα ευτελή κι ανυπόστατα δημοσιεύματα και τις ανυπόστατες καταγγελίες τους, αλλά  επιμένουν να παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο και να παραπλανούν τους πολίτες κάνοντας την πλέον φτηνή αντιπολίτευση. Πράγματι η παραλία το συγκεκριμένο πρωινό ήταν βρώμικη, γιατί όμως αυτοί οι κύριοι δεν έβγαλαν στην δημοσιότητα και μια φωτο λίγες ώρες μετά όπου τα συνεργεία δούλευαν ασταμάτητα κι αποκατέστησαν την καθαριότητα και στην παραλία για να δείξουν την πραγματική της εικόνα και γιατί αυτός ο τίτλος «Η παραλία είναι σαν το μυαλό του δημάρχου» που  συνοδεύτηκε από  ένα κατάπτυστο κείμενο ?  Ευτελούς αξίας βρόμικα χτυπήματα  που προκαλούν την δίκαιη αγανάκτηση των πολιτών αφού για την καθαριότητα της παραλίας της Γλυφάδας έχει γραφτεί  επανειλημμένα άπειρα δημοσιεύματα ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και έχουν αποδοθεί πολλάκις τα εύσημα που την καθιστούν μια από τις καθαρότερες παραλίες  του Σαρωνικού.

Ας δούμε όμως τον ρόλο του αρθογράφου (για τους φίλους του εκδότη δημοσιογράφο)  ιδιοκτήτη του ΓλυφάδαWEB, την μπόχα και την δυσωδία που αναβλύζει από την ιστοσελίδα του με τα ψεύτικα κι ανυπόστατα δημοσιεύματα του. Να θυμίσω λοιπόν ότι  ο ιδιοκτήτης του  Γλυφάδα WEB, πριν λίγο καιρό φαντασιώνονταν ότι τον κυνηγούσαν αιρετοί του δήμου Γλυφάδας να τον σκοτώσουν  και απειλούσε ότι αν έμενε ζωντανός θα τους έστελνε στη δικαιοσύνη. Για την πλάκα μας και μόνο να πούμε ότι κανείς δεν τον σκότωσε και κανέναν δεν έστειλε στην δικαιοσύνη.  Να θυμίσω επίσης ότι πριν λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει ότι η επιδείνωση της υγείας του οφείλετε κι αυτή στους αιρετούς που προφανώς τον στεναχωρούν.

Αστειότητες ενός ζαλισμένου μυαλού που αποδεικνύονται μπούρδες για να μην πω κάτι άλλο.  Προφανώς θέλησε  για μια ακόμη φορά να αποκτήσει ο ίδιος δημοσιότητα, να αυξήσει έτσι την επισκεψιμότητα στο μπλοκάκι  του,  για να βγει ο επιούσιος.  Όμως αυτό που έχει σημασία είναι ο τίτλος του μυθιστορήματος του αρθογράφου  που λέει  ότι « η παραλία είναι σαν το μυαλό του δημάρχου», καταλαβαίνοντας το υπονοούμενο του αρθογράφου διανοητή του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να δείχνει ένα επαναστατικό μυαλό και χρησιμοποιεί επανειλημμένα μια μοχθηρότητα μια ευτελή και πολλές φορές πρόστυχη γραφή ευελπιστώντας ότι έτσι θα αποκτήσει περισσότερη αναγνωσιμότητα, περνά από το μυαλό μου η σκέψη ότι ο βρώμικος άνθρωπος δεν χρειάζεται να αποδείξει κάτι για να σε λερώσει αφού ακόμα κι αν θελήσει να φιλοτεχνήσει πάνω στο προφίλ σου, αφήνει λεκέ.

Μήπως όμως θα πρέπει να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε στα σοβαρά τα όσα λέει αυτός ο κύριος?  Μήπως θα έπρεπε να αναρωτηθούμε για το αν αληθεύουν οι φήμες ότι αυτός ο κύριος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας,  ή μήπως απλώς πουλάει τρέλα? Στην τοπική κοινωνία πάντως ακούγεται ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και μάλιστα ότι διακατέχεται από κάποιο ψυχικό νόσημα. Εμείς δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει  και δεν υιοθετούμε τίποτα από αυτά που λέγονται γι αυτό και  ρωτάμε τον ίδιο.

Είναι αλήθεια ή όχι ότι προ ετών έπαιρνε κάποιο επίδομα κι αν ΝΑΙ για ποιο λόγο?  Αληθεύει ΝΑΙ ή ΟΧΙ ότι τον αποφεύγουν γιατί τον θεωρούν επικίνδυνο αφού κατά καιρούς μέσα από την ιστοσελίδα του καθυβρίζει διασύρει και διαπομπεύει τους πάντες?   Αν πράγματι αυτά αληθεύουν, ευθύνη έχουν κι όσοι εκμεταλλεύονται αυτόν τον άνθρωπο και τον βάζουν μπροστάρη για να τους κάνει την  βρώμικη δουλειά?  Όμως ακόμη κι αν πάρουμε την εκδοχή ότι πράγματι ο άνθρωπος αυτός πάσχει από κάποιο ψυχικό νόσημα και χρειάζεται άμεση  ιατρική παρακολούθηση,  εμάς ποιος θα μας προφυλάξει, ποιος θα μας προστατέψει όταν μας διαπομπεύει  ξεβράκωτους στο διαδίκτυο?

Εμείς δεν έχουμε οικογένειες δεν έχουμε παιδιά και ποια η πιθανή δικαιολογία του αύριο? Θα πούμε απλά  ότι πάσχει από κάποιο ψυχικό νόσημα? Από την άλλη μήπως είναι καιρός να επέμβει ένας εισαγγελέας να δει όλα αυτά τα επαίσχυντα κατάπτυστα δημοσιεύματα και τις ντροπιαστικές φωτό από τον αρθογράφο, τον διαβόητο Γιαν Φαμπρ της Γλυφάδας που ανεξέλεγκτα χωρίς ήθος, χωρίς αιδώ εξευτελίζει τους πάντες. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι ακόμα κι αν κάποιος πάσχει από κάποιο  ψυχολογικό νόσημα ή ακόμα κι αν κάποιος πουλάει τρέλα αποποιείται των ευθυνών του και καθαρίζει? 

Ήμαρτον Κύριε

Κατά όσο με αφορά θα πρέπει να ενημερώσω ότι έχω ήδη προσφύγει στην δικαιοσύνη.

IMG_20160701_201435 IMG_20160701_201413

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


δυο × 1 =