Η μπόχα της «αρβύλας»

Ποιος έχει τα διδυμάκια να βγει μπροστά και να μην γελοιοποιηθεί? Ποιος έχει τους αρσενικούς αδένες να ζητήσει το δαχτυλίδι?

Επειδή το ράδιο αρβύλα εκπέμπει καθημερινά «διασκεδαστικά» προγράμματα με ραδιοφωνικούς αναξιόπιστους παραγωγούς που διαδίδουν αριστερά και δεξιά μια αστείρευτη μπαρουφολογία ότι δήθεν ο αναμορφωτής δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου θα αποχωρήσει και δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, βάζοντας στο κάδρο τους επίδοξους διαδόχους, θέλω ήρεμα να ρωτήσω τους δημοτικούς συμβούλους και ΜΗ που έχουν την φιλοδοξία να διεκδικήσουν το δήμο αν υπάρχει μεταξύ τους κάποιος με το βεληνεκές του Γιώργου Παπανικολάου που θα μπορούσε να εμπνεύσει, να ενώσει, να συνθέσει για να μπορεί να βγει μπροστά και να ζητήσει με αξιώσεις το δαχτυλίδι?

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει κανείς. Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος και θα σαρώσει. Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι μνηστήρες κάνουν τζάμπα χιλιόμετρα. Όπως και προσωπική μου άποψη είναι ότι αν και εφόσον κάποιος πάει απέναντι θα τον φάει η μαρμάγκα (παραδείγματα πολλά).

Ο Γιώργος Παπανικολάου είναι ο καλύτερος δήμαρχος που πέρασε ποτέ απ’ αυτήν την πόλη. Δεν έχει ανταλλακτικό, είναι ο ΕΝΑΣ και το μόνο που μένει είναι ένα γερό ξεσκαρτάρισμα.

Πολλοί είναι αυτοί που πρέπει να πάνε σπίτια τους. Πολλοί

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ + 1 =