Η ΚΙΝΑΙΔΟΓΡΑΦΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ: META ΤOΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ «ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ» ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ «ΚΩΛΙΕΣ»… «ΤΑ ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑ»… ΟΙ ΕΥΧΕΣ, ΟΙ ΨΑΛΜΟΙ ΚΑΙ ΥΜΝΟΙ!!

Ο «δημοσιογραφικός» απόπατος έχει τα μούτρα να μου κάνει και μαθήματα ευπρέπειας αφού πρώτα με απειλεί ότι αν συνεχίσω να τους είμαι εμπόδιο, θα υποστώ τον εξευτελισμό και την σπίλωση τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου.  Η σαπίλα εκβιάζει και παίζει βρώμικα παιχνίδια απειλώντας την αξιοπρέπεια των παιδιών μου και της μάνας τους. Απευθυνόμενος στη συμμορία που θέλει να μου κλείσει το στόμα ώστε να μην προβώ σε αποκαλύψεις, τους λέω αυτό που υποψιάζονται, ΟΤΙ δεν πρόκειται να κάνω πίσω, το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο και ότι η βρωμιά τους δεν μπορεί να με ακουμπήσει.

Αξιοθρήνητος τραγικός και αξιολύπητος ο Ζαχαριάδης, διδάσκει σήμερα ακόμη «ανεμπόδιστος» την δημοσιογραφία του κώλου, του κιτρινισμού και της αποχαύνωσης, ασελγώντας στη νοημοσύνη των πολιτών με τον πλέον ειδεχθή τρόπο. Παριστάνει τον Γλυφαδιώτη ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτό που ακριβώς κατηγορεί στους άλλους, ξενόφερτος από τον Κολωνό που από ακαλλιέργητος «μασατζής» έχοντας ως μοναδικό προσόν το χάρισμα της κιναιδογρφίας έγινε «εκδότης» και «δημοσιογράφος» που έχει αναγάγει την ψευτιά και την κωλοτούμπα σε επιστήμη.

Κρύβεται πίσω από ψευτοπροφίλ, κάνοντας εκ του ασφαλούς χυδαία σχόλια σε όποιον τον πλησιάζει και αισθάνεται ότι απειλείται η επονείδιστη «εντιμότητα» του|. Πολλές φορές μάλιστα επευφημεί ο ίδιος τα λιβελογραφήματα του παριστάνοντας τον πολίτη. Τι Καρνέζης, τι Μπραδήμας, ιδία αλητεία με υπογραφή Ζαχαριάδης. Αυτό το υστερόβουλο ανθρωπάκι που νομίζει ότι όλοι τον φοβούνται και τον τρέμουν, είναι πλέον καιρός να αφήσει την έπαρση και να καταλάβει επιτέλους ότι δεν απευθύνεται σε ηλίθιους πολίτες. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι,  «Είναι άλλο πράγμα η κριτική, ακόμα κι όταν αυτή περιέχει μια δόση υπερβολής και σάτιρας και εντελώς άλλο πράγμα η συκοφαντία που τείνει σε αλητεία». Δείτε τον αδέκαστο «δημοσιογράφο» που μάχεται για την εντιμότητα όταν είχε υπερβεί για μια ακόμη φορά τα όρια της κριτικής, κι άφηνε φρικτά υπονοούμενα και χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με την εντιμότητα του δημοσιογράφου που ψάχνει και ερευνά, αλλά περισσότερο με εκβιαστή.

Δείτε την ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ του.

Άραγε αυτός ο «κύριος» που παριστάνει τον εκδότη και τον δημοσιογράφο κατάλαβε ποτέ το έγκλημα που διέπραξε κατά του πρώην δημάρχου Κώστα Κόκκορη και κατά συνέπεια τον διασυρμό την διαπόμπευση και την σπίλωση που υπέστη η οικογένεια του? Σκέφθηκε μήπως τα παιδιά του Κώστα Κόκκορη, όταν ή αλητεία του ξεπερνούσε τα όρια και έγραφε όλα αυτά τα επαίσχυντα κατάπτυστα δημοσιεύματα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του εντολέα του? Τι οικογενειάρχης, τι γονιός μπορεί να είναι αυτός, όταν για να εξασφαλίσει τα προς το ζην, κάνει δυστυχισμένα τα παιδιά των άλλων?  Σκέφθηκε μήπως, ότι υπάρχουν παιδιά που δεν μοιάζουν με τα δικά του λεβεντόπαιδα και πίσω απ’ αυτήν την αναίσχυντη και τιποτένια «δημοσιογραφία» που υπηρετεί, διέπραξε εγκλήματα εις βάρος αυτών των παιδιών?

Τον Κώστα Κόκκορη τον έκτισε κυριολεκτικά με λάσπη, καταρράκωσε την αξιοπρέπεια της οικογένειας, χωρίς τσίπα χωρίς αιδώ. Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ,  πιθανόν δεν θυμάται,  ξεχνάει ότι μια Κυριακή μεσημέρι κάποιος τον πήρε από το χεράκι τον πήγε στα γραφεία της Εφέσου παρακαλώντας τον δήμαρχο Κώστα Κόκκορη να τον λυπηθεί και να  μην κάνει χρήση της αγωγής που του είχε υποβάλλει. Μετά… Μετά  η συνέχεια είναι γνωστή, έφαγε ψωμί από τον Κώστα Κόκκορη, μέχρι και  επιχειρηματίας έγινε για να υποχρεωθεί να κλείσει την επιχείρηση του αργότερα ύστερα από το ανελέητο κυνηγητό και τις καταγγελίες του τότε θανάσιμου εχθρού, σημερινού κολλητού φίλου του «αξιότιμου»  τον «κύριο» Γιαννακόπουλο.  Ο αναγνώστης καλείτε πλέον να καταλάβει τον ρόλο αυτού του δήθεν «δημοσιογράφου» και πάνω από όλα την ποιότητα του ανθρώπου που μοστράρετε ως μονομάχος της εντιμότητας και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Τι άλλαξε άραγε?

Δείτε πως γελοιοποιείται η δημοσιογραφία και πολύ περισσότερο πως ευτελίζετε η έννοια της εντιμότητας από κάποιους που ενώ έχουν τον μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη, παριστάνουν τους έντιμους και τους νοικοκυραίους για να καλύψουν τις πομπές τους. Μια εντιμότητα που όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές αποτελεί  φύλλο συκής που κάτω απ’ αυτή κρύβονται  μέτρια και μικρά ανθρωπάκια  εθισμένα στην ίντριγκα και την διαπλοκή που αδυνατούν να σκεφτούν πόσο κακό κάνουν με την αιματοβαμμένη πένα τους.

 

k k 1

Αυτή δεν είναι δημοσιογραφία, δεν είναι κριτική, είναι αλητείαααααααααα.

ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΙΝΑΙΔΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ… ΝΑ ΤΟΝ «ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ»!!!

k k 2

 

Δείτε τώρα τους ύμνους και τα ευχολόγια και αναρωτηθείτε για την ποιότητα του »κυρίου» που παριστάνει τον δημοσιογράφο

k k 5

k k 3

 

Η Διοίκηση δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να νοιώσουν οι εργαζόμενοι εκβιαζόμενοι.

Όποιος θέλει να κάνει τον ενεργό πολίτη να καταθέσει το ποινικό του μητρώο. Κάποιος μονίμως να απειλεί και να εκβιάζει μονίμως υπαλλήλους και θεσμούς, αυτή η εποχή έχει περάσει.

ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ.  Εξαρθρώθηκε σπείρα καταπατητών αδέσποτων οικοπέδωνμε πρωτοβουλία και πρωτεργάτη τον Δήμαρχο Κώστα Κόκκορη.

Η νομική υπηρεσία μαζί με τις εισαγγελικές διωκτικές αρχές, ερευνούν τα πλοκάμια της σπείρας και τις μέχρι τώρα υπόγειες διαδρομές των αδίστακτων καταπατητών.

Η μέχρι σήμερα έρευνα που έχει γίνει έδειξε οτι δεκάδες εκατομμύρια ευρώ είναι το κέρδος των επιτήδειων. Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης με το σύνθημα “το πάρτυ έχει τελειώσει” κήρυξε ανένδοτο αγώνα ενάντια στους παράνομους καταπατητές.

Με πραγματικό τσαμπουκά προς όλους τους καρεκλοκένταυρους και αντιρρησίες, ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης δήλωσε κατηγορηματικά και προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι αποφασισμένος να γίνει το νεκροταφείο και ότι η υπομονή του προς το κράτος έχει εξαντληθεί. Η περίοδος χάριτος τελείωσε, τώρα θα μιλήσουν…

Μόνο αυτοί που πήγαν στο βουνό στο νέο κοιμητήριο μπορούν να κατανοήσουν το ύψος της ηθικής υπόστασης που ήταν διάχυτη σε όλο το τόπο του νέου κοιμητηρίου.

Μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες ευχαριστούσαν θερμά τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς συμβούλους αλλά και τον κλήρο για τον αγώνα που διεξάγουν να γίνει εκεί, σ’ αυτό το σημείο το νέο κοιμητήριο.

Μεγαλειώδης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή συγκέντρωση των Γλυφαδιωτών στο χώρο του νέου κοιμητηρίου, όπου σήμερα εόρταζε ο Ιερός Ναός της Κοίμησης Της Θεοτόκου.

Από νωρίς είχαν αρχίσει να καταφτάνουν οι συμπολίτες μας για να ακούσουν τον Σεβασμιώτατο Παύλο να λειτουργεί στον ιερό ναό.

Άσχετα με τα εμπόδια που τους είχαν στήσει οι υποκινούμενοι “συμπολίτες” τους,

ΥΓ

Οι πολίτες μπορούν πλέον να καταλάβουν που σταματά η κριτική του δημοσιογράφου και που αρχίζει η αλητεία του εκβιαστή. Τα συμπεράσματα δικά σας.

αφήστε ένα σχόλιο


ένα × = 1