Η ΚΑΥΤΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΗΣ 52ΧΡΟΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

«Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους, πλέον, μ’ αρέσουν μόνο οι νεαροί άνδρες»

Το διαζύγιό της μετά από 25χρόνια γάμου και το μεγάλωμα τριών παιδιών, της άνοιξε νέους ορίζοντες στην ερωτική της ζωή και έσπευσε να το μοιραστεί με τους αναγνώστες μιας ιδιαίτερα δημοφιλούς στήλης του Guardian!

Υπό καθεστώς ανωνυμίας η γυναίκα έστειλε μια επιστολή στη στήλη «My Life in Sex» και εκεί εξήγησε για ποιους λόγους αποφάσισε να αφήσει την προηγούμενη ζωή της και να απολαύσει τη ζωή χωρίς αναστολές, συντροφιά με νεαρούς άνδρες.

Ολόκληρη η επιστολή της στη στήλη My Life in Sex του Guardian έχει ως εξής:

«Τέσσερα χρόνια πριν, χώρισα με τον άντρα μου μετά από 25 χρόνια γάμου και τρία παιδιά. Η σεξουαλική μας ζωή είχε συχνότητα μία φορά την εβδομάδα και αν… Χωρίς καν να περιμένω την πιθανότητα ενός οργασμού. Το πρόβλημα ήταν πως, καθώς είχαν πλέον αγγίξει τα 50, ένιωθα πιο καυτή από ποτέ!  Δεδομένου ότι ήμουν μόνη μου, έκανα ότι μπορούσα για να κερδίσω τον χαμένο χρόνο…

Συνάντησα έναν άντρα στην εργασία μου, αμέσως μετά το διαζύγιο. Ήξερα ότι ήταν νεότερος, αλλά δεν κατάλαβα… πόσο πολύ. Ήταν 34 και με πήγε σε… μέρη που δεν πίστευα ότι είναι δυνατόν:  Μέχρι που λιποθύμησα κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια ενός ιδιαιτέρως έντονου οργασμού. Η σχέση δεν κράτησε, αλλά τους λίγους μήνες που περάσαμε μαζί απέκτησα αρκετή σεξουαλική αυτοπεποίθηση ώστε να μη με νοιάζει πια η ηλικία μου!

Αποδεικνύεται ότι οι νέοι άνδρες συχνά κοιτάζουν τις μεγαλύτερες γυναίκες για απλό σεξ, επειδή πολλά κορίτσια της ηλικίας τους θέλουν σχέσεις ή κάτι πιο μόνιμο.

Οι άνδρες που έχω συναντήσει με έκαναν να απελευθερωθώ και να διαχωρίζω την αγάπη από το σεξ. Είχα φανταστικές εμπειρίες με άνδρες στα 30 και ακόμη στα 20 (μερικοί νεότεροι από τον μικρό μου γιο). Προσπάθησα βάλω ένα όριο ηλικίας στα 35, αλλά δεν είχε κανένα νόημα. Αυτό, άλλωστε, δεν είναι για να βρω σύζυγο αλλά… διασκέδαση.

Άρχισα να εξερευνώ τα σεξ-πάρτι, όπου ανακάλυψα πως μερικές φορές απολαμβάνω το σεξ με τις γυναίκες! Σε αντίθεση με ό, τι μπορεί να σκεφτεί κανείς, αυτά τα πάρτι δεν είναι κάτι κακό. Συνήθως φιλοξενούνται σε VIP μέρη με μέσο όρο ηλικίας, των συμμετεχόντων τα 35 έτη, αν και κανείς δεν νοιάζεται πόσο χρονών είσαι.

Διατηρώ πολύ υψηλά τα στάνταρ μου και ανακάλυψα πως οι νέοι άνδρες είναι εξαιρετικά  πρόθυμοι να σε ευχαριστήσουν. Ίσως κάποτε βρω κάποιον κοντά στην ηλικία μου, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, δεν πρόκειται να πω τίποτα στο επόμενο τριαντάρη που θα συναντήσω».

newsbeast

αφήστε ένα σχόλιο


+ δυο = 6