Η ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ!

Ας μας πει ο Ζαχαριάδης ποια είναι τα 4 με 5 site που ξεκίνησαν αγαστή συνεργασία από την αρχή της θητείας του Παπανικολάου αλλά στην πορεία έκαναν πέρα? Ας μας πει ποιοι είναι,  κι αν γνωρίζει γιατί έκαναν πέρα? Αναρωτιέται αν αυτοί που έφυγαν είναι εκβιαστές. Γι αυτούς δεν ξέρω,  αλλά αυτός? Πιθανόν ξεχνά ότι κατά την περίοδο των δημοτικών εκλογών καταδρομικά με τη λαθροφυλλάδα του έκανε χρυσές δουλειές και με κάποιους από τους υποψήφιους του Παπανικολάου.

Για την συγκεκριμένη εφημερίδα την οποία επικαλείται, προφανώς δεν γνωρίζει ότι ο Γιώργος Παπανικολάου συνεργάστηκε μαζί της πάνω απ΄όλα για λόγους συναισθηματικούς και μάλιστα κατ’ εντολή του ακολούθησαν και διαφημίστηκαν σε αυτήν όλοι οι δημοτικοί του σύμβουλοι.

Θεωρεί ότι ο ίδιος ασκεί έγκυρη ενημέρωση? Είναι το σάιτ του ένα μέσο πλουραρισμού και πολυφωνίας ή το «λουτρό» του Γιαννακόπουλου με τον οποίο έχει μέχρι και σήμερα μια αγαστή συνεργασία με στόχο τη σπίλωση του δημάρχου  Γιώργου  Παπανικολάου? Ποιο είναι το σάιτ που ασχολείται μόνο με το πώς θα μειώνει τους αντιπάλους του? Δηλαδή τι περίμενε, να συκοφαντούν να σπιλώνουν να διαπομπεύουν και να μένουν οι βρωμιές τους αναπάντητες όπως έμεναν τόσα χρόνια και ανενόχλητα έκαναν το παιχνίδι τους?

Ενοχλήθηκε από τη δημιουργία του σάιτ iglyfada που το διαχειρίζεται λέει σημερινή αντιδήμαρχος και δημοτική σύμβουλος του Παπανικολάου με την συμμετοχή και άλλων που πληρώνονται από το Δήμο αλλά και πάλι δεν τους βγαίνει το επικοινωνιακό. Χωρίς να το γνωρίζω  αναρωτιέμαι, γιατί τόση ταραχή? Δεν πρέπει κάποτε να αντιδράσουν οι θιγόμενοι στα δεκάδες ψευτοπροφίλ που τους βρίζουν, τους συκοφαντούν και τσαλαπατούν την αξιοπρέπεια τους? Τι λες καλέ, ενοχλήθηκε γιατί τον  ξεμπροστιάζουν?

Τρομάρα του, αν γι αυτόν το επικοινωνιακό είναι μόνο λάσπη και συκοφαντία, για τους άλλους είναι τρόπος για να εκφράσουν τους σκοπούς, τις απόψεις, την ανταλλαγή πληροφοριών, τα συναισθήματα, την αποκάλυψη της αλήθειας κ.α. Η προσβολή της ανθρώπινης αξίας και αξιοπρέπειας από τους επιτήδειους σαλτιμπάγκους έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Κανείς πλέον δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν  Ζαχαριάδη, Μπραδήμα,  Καρνέζη, Τέλη κ.α,  όσο δε για τα κοπρογραφήματα τους, αυτά θα παίρνουν τις απαντήσεις που τους αξίζουν.

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ επτά = 9