Η ενημερωτική χαύνωση είναι υπηρέτης των συμφερόντων: Ο Δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου είναι καλύτερα από ποτέ

Δυστυχώς η εγκυρότητα του δημοσιογραφικού λόγου από συγκεκριμένους ψευτοδημοσιογράφους έχει πλέον χαθεί. 

Για μια ακόμη φορά ο Ζαχαριάδης  εκτίθεται ανεπανόρθωτα συνεχίζοντας αμετανόητα την σπορά ψευδών ειδήσεων και της λάσπης.

Σε πρόσφατο δημοσίευμα του κάνει λόγο για πολλά κρούσματα κορονοϊού στην δημοτική αρχή κι ακόμα ότι τόσο ο ίδιος ο δήμαρχος  Γιώργος Παπανικολάου όσο κι ο συνεργάτης του κ. Γιώργος Γκρίλλας έχουν νοσήσει.

Μπούρδες.

Η γνωστή ανακυκλούμενη μπουρδολογία του Ζαχαριάδη. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι πράγματι αντιδήμαρχος βρέθηκε θετικός στον ιό  αλλά σε καμία περίπτωση ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου και ο συνεργάτης του Γιώργος Γκρίλλας.

Όμως ακόμα κι αν είχε προσβληθεί από τον ιό ο Γιώργος Παπανικολάου αυτό θα τον έκανε κακό δήμαρχο?

Αλητεία.

Εδώ λοιπόν δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν η ο ρουφιάνος του Ζαχαριάδη δεν είναι αξιόπιστος η ο ίδιος o Ζαχαριάδης για μια ακόμη φορά επιμένει στην παραπληροφόρηση και τα Fake News με σκοπό την χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

Προφανώς το νέο Look με το ζιβάγκο το σακάκι και την πουλάδα στο πέτο δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν την εικόνα του ανθρώπου που χάριν της προσωπικής του επιβίωσης υπηρετεί υποτακτικά και με υποτέλεια το εκάστοτε καθοδηγούμενο προϊόν του κατά καιρούς εργοδότη του.

Άλλωστε είναι πια γνωστό ότι διεγείρει την προσοχή ενός κοινού που δεν θέλει να σκεφτεί να  προβληματιστεί αλλά να ξεδώσει μέσω της φλύαρης τιποτολογίας.

Η κοπρίζουσα «δημοσιογραφία» στο μεγαλείο της

αφήστε ένα σχόλιο


+ τρία = 12