Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Στον ανεπάγγελτο Γιώργο Παπανικολάου “άξιο” τέκνο ενός βδελυρού πολιτικού κομματικού συστήματος που έχει φέρει σε απόγνωση εκατομμύρια Έλληνες, θέλουν να παραδώσουν την Γλυφάδα, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα τους.

Το σχέδιο είναι να εκλεγεί ο κ. Παπανικολάου στην Γλυφάδα, ώστε η κυβέρνηση να μην έχει κανέναν αντίπαλο απέναντι της για να μπορέσει να ξεπουλήσει τις μαρίνες, τις παραλίες, το γκολφ και το βουνό στους πλούσιους φίλους της.

Η αρχή ήδη έγινε με το παλιό αεροδρόμιο.

Οι Γλυφαδιώτες σε λίγες ήμερες καλούνται να επιλέξουν μεταξύ του δημάρχου των έργων, της εντιμότητας και της διαφάνειας Κώστα Κόκκορη και του άπειρου εκπαιδευόμενου μάγου Γιώργου Παπανικολάου.

Δυστυχώς για κάποιους η διαφημιστική αφίσα με το χαμόγελο του κ. Γ. Παπανικολάου, μέτρησε περισσότερο από τα έργα που έγιναν στην πόλη.

Οι Γλυφαδιώτες πρέπει να δουν την μούργα της πολιτικής απαξίωσης που έχει μαζέψει στην παράταξη του αυτό το άξιο τέκνο του κομματικού σωλήνα που προφανώς ορέγονται τα 13.500.000€ που υπάρχουν στο ταμείο του Δήμου.

Οι συμπολίτες μας δεν πρέπει για κανένα λόγο να παραπλανηθούν, θα διαπράξουν ένα τεράστιο έγκλημα αν αφήσουν την Γλυφάδα στα χέρια του πολιτικάντη πολιτικού που υπόσχεται παντού τα πάντα και παρουσιάζει στα αφεντικά του και στους πλούσιους φίλους του την Γλυφάδα για λάφυρο.

Οι πολιτικές παρατάξεις οι οποίες είναι αντίθετες με την κυβέρνηση των μνημονίων με αίσθημα ευθύνης τάσσονται στο πλευρό του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη ώστε να μην παραδοθεί η Γλυφάδα σε ένα ακόμη Golden boys παλαιάς κοπής.

Οι Γλυφαδιώτες από μέρους τους επιβάλλεται να ευαισθητοποιηθούν πέρα από παρατάξεις και να θυμηθούν πως ήταν η Γλυφάδα πριν τριάμισι χρόνια και με αίσθημα χρέους και ευθύνης να αναρωτηθούν τι είδους δημοτική αρχή θέλουν.

Οι εκλογές της Κυριακής μπορούν να θεωρηθούν ως οι πλέον κρίσιμες για την πόλη και οι Γλυφαδιώτες καλούνται να επιλέξουν τι δήμαρχο θέλουν.

Θέλουν έναν δήμαρχο μπροστάρη με δύναμη και τσαγανό ή κάποιο άβουλο τέκνο του κομματικού σωλήνα που απλά έρχεται για να εκτελέσει τα σχέδια των εντολέων του?

Οι δημότες της Γλυφάδας δεν πρέπει να ρισκάρουν, πόσο δε όταν αυτό που έχουν απέναντί τους έχει αποδειχτεί ότι είναι μια επιβαλλόμενη απειλή.

Η παράδοση της Γλυφάδας στα χέρια του ανεπάγγελτου ευρωβουλευτή Γ. Παπανικολάου και στην παρέα του που αποδεδειγμένα όλα αυτά τα χρόνια δεν πρόσφεραν τίποτα  θα είναι πέρα για πέρα καταστροφική.

Η Γλυφάδα θα επιστρέψει στην μιζέρια και την απαξίωση.

Τι μπορεί να προσφέρει σε αυτήν την ηλικία ο υποβασταζόμενος συνεταίρος του π. δήμαρχος Σ. Σφακιανάκης που δεν μπόρεσε να προσφέρει τα χρόνια που ήταν δήμαρχος στην Γλυφάδα?

Τι μπορεί να προσφέρει ένας υπερήλικας που τον παρουσιάζουν σαν κόσμημα όταν δεν έχει αποβάλλει από μέσα του το μένος που έχει για όλους τους επιτυχημένους και τον Κώστα Κόκκορη?

Τι έχουν να δώσουν οι επαγγελματίες δημοτικοί σύμβουλοι όταν διαφοροποιούνται μοιρασμένοι σε φατρίες, προκειμένου να υπηρετήσουν ιδιοτελείς σκοπούς?

Πόσα χρόνια σιτίζονται πολλά από αυτά τα καλόπαιδα από τους Γλυφαδιώτες?

Η Γλυφάδα θα είναι κρίμα και άδικο να πέσει στα χέρια ενός πολιτικάντη πολιτευτή που σύμφωνα με το βιογραφικό του δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα στην ζωή του, δεν ξέρει τι πάει να πει μεροκάματο, δεν έχει να παρουσιάσει ούτε ένα ένσημο, κι ακόμα, δεν είχε  την πολιτική εντιμότητα να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής μόνο και μόνο για να συνεχίσει να παίρνει τον παχυλό μισθό του, όμως έχει ένα και μοναδικό προσόν, είναι το εκλεκτό παιδί που θα εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα και τις απαιτήσεις των εντολέων του.

Αυτός ο κύριος όταν δεν μπορεί να διαχειριστεί τους υποψηφίους του που τσακώνονταν μεταξύ τους  στην παράταξη του και θα μπορέσει να διαχειριστεί τα σοβαρά προβλήματα της πόλης?

Αυτός έρχεται εδώ μόνο και μόνο να αποκατασταθεί πολιτικά. Να κάνει την “κάβα” που του χρειάζεται, ώστε να μεταπηδήσει αργότερα στην κεντρική πολιτική σκηνή

Έσχατο δείγμα πολιτικού ηθικού ξεπεσμού τα συκοφαντικά χαρτάκια που διένειμε συνεργείο διανομής εντύπων που συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο 2ο ΑΤ Γλυφάδας. Εντολέας? Ποιος άλλος? Ο κ. Παπανικολάου.

Έπρεπε με κάθε τρόπο να κτίσουν με λάσπη, να βεβηλώσουν το πρόσωπο του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη για να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία του για την νίκη στις εκλογές.

Αλίμονο αν μετά από όλα αυτά οι Γλυφαδιώτες προτιμήσουν έναν άσχετο, ένα εκπαιδευόμενο μάγο για δήμαρχο της πόλης τους.

Αλίμονο αν αφήσουν την Γλυφάδα να επιστρέψει στην απαξίωση και την μιζέρια.

Πρέπει όλοι να κάνουμε την επανάσταση μας, να τολμήσουμε να δούμε τα πράγματα από την σκοπιά του ανεξάρτητου δημότη κι όχι να υπακούσουμε στα κόμματα. Δεν είμαστε δουλικά και δεν πρέπει πάντα εμείς να πληρώνουμε το μάρμαρο για την αποκατάσταση του καθενός από δαύτους που μας εμφανίζονται για σωτήρες ενώ η αλήθεια ότι έρχονται στην Γλυφάδα μόνο για δική τους αποκατάσταση. Όλοι μαζί την Κυριακή με την ψήφο μας να δώσουμε την ευκαιρία στον Κώστα Κόκκορη να συνεχίσει την πορεία της ανάπτυξης της πόλης μας που ξεκίνησε πριν τριάμισι χρόνια στους δυσκολότερους καιρούς.

Όλοι μαζί με τον Κώστα Κόκκορη.

 

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ × 2 =