Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΙΛΑΚΙΑ ΜΠΡΑΔΗΜΑ

Η απάντηση μου στο χυδαίο και κατάπτυστο σχόλιο του ψευτοπροφιλάκια που αντί να παίζει με τις κούκλες του παριστάνει τον κομάντο… της δήθεν έγκριτης ενημέρωσης, εξευτελίζοντας με την πρόστυχη πένα του ανθρώπινες υποστάσεις, υπολήψεις και αξιοπρέπειες. 

Η τσ#μπουκλού  υπηρέτρια της τοπικής μαφίας  με το ψευδώνυμο  Μπραδήμας  (τον προκαλώ να μου κάνει μήνυση) βγαίνει αυτή τη φορά  και εκτοξεύει χυδαίους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς κατά του Μάριου Κασσέρη. «Παπάρια μάντολες» όποιος έχει το παραμικρό στοιχείο ας το στείλει σήμερα κι ολας στον εισαγγελέα, αλλιώς σκασμός και ξερός, πάψτε πια να σπιλώνεται ανθρώπους και οικογένειες με την αιματοβαμμένη πένα σας.

Ο ψευτοπροφιλάκιας Μπραδήμας,  ο οποίος δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο,  πίσω από τον οποίο κρύβεται γνωστός ψευτοεκδότης- ψευτοδημοσιογράφος με πλούσιο ποινικό μητρώο θα πρέπει να ξέρει ότι στο σπίτι του #αμημένου δεν μιλάνε για κώλους και για κλύσματα, παρεκτός βέβαια αν έχει πισινοφαγούρα και θέλει να του βγουν μια για πάντα τα άπλυτα στη φόρα για να καταλάβουν οι αναγνώστες ποιος παριστάνει τον έντιμο και τον ηθικό. Ας γνωρίζουν αυτά τα λαμογιασκατά ότι με την συκοφαντία και την σπίλωση δεν πείθουν κανέναν. Με τις χυδαίες φωτοσοπιές  και τις καθημερινές βωμολοχίες δεν μπορούν να κοροϊδέψουν. Όπως μπορείτε να δείτε στο χρονολόγιο του  ο ψευτοπροφιλάκιας Μπραδήμας τον οποίο κανείς δεν γνωρίζει στην Γλυφάδα ούτε τον έχει ακουστά τόσα χρόνια, έκανε την εμφάνιση του στο fb εν έτη 2017 και όπως έχετε την ευκαιρία να δείτε δεν υπάρχει καμία φωτογραφία του παρά μόνον αυτή στο προφίλ του και πολλές δεκάδες υβριστικά δημοσιεύματα κατά του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, της δημοτικής αρχής και εμένα προασωικά που δείχνουν ακριβώς και τον λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου λίγδα.

Εντύπωση μου προκαλεί η αναφορά του ψευτοπροφιλάκια  Μπραδήμα στον  κύριο Αγγελάτο  (ότι  στερήθηκε δήθεν  αρμοδιότητες για να ωφεληθεί ο Κασσέρης)  και πολλοί είναι πλέον αυτοί που αναρωτιούνται αν η επιθυμία του κύριου Αγγελάτου να μην προχωρήσει σε μηνύσεις  σημαίνει μια ανακωχή και  μια προσπά θεια αποκατάστασης  στη  σχέση του με τον γνωστό ψευτοεκδότη – ψευτοδημοσιογάφο που αλλάζει προφίλ συντομότερα από τις κάλτσες του. Δεν γνωρίζω και δεν υιοθετώ τίποτα από όσα λέγονται ,  όμως  σημασία έχει ότι κάποιοι μιλούν, μιλούν πολύ και δίνουν δικαιώματα για να λέγονται τέτοιες παπαριές, προφανώς  αυτοί   έχουν την ευθύνη που αντί να κοιτούν την δουλειά τους δημιουργούν ζηλοφθονίες και ίντριγκες.

Ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΥΓ

Ψευτοκομάντο, πας φιρί φιρί να σε βάλω στη μόστρα!!

αφήστε ένα σχόλιο


× 6 = σαράντα οκτώ