Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ

Μετά τον «ενεργό» δημότη  μας προέκυψε και ο συνεργάτης του να μας ζητάει  κι αυτός  ραντεβού έξω από το δημαρχείο να απολογηθώ τάχα μου λέει γι αυτούς που σπιλώνω. Από το δημοσίευμα του λίγα πράγματα μπορώ να καταλάβω αφού η ασυναρτησία του περισσεύει. Παπαριές και αμπελοφιλοσοφίες ενός ανθρώπου που έχει απολέσει τας φρένας και επαναλαμβάνεται συνεχώς με τις ίδιες και ίδιες ανοησίες. Κανονικά δεν θα πρέπει να του απαντήσω αλλά το κάνω για να μην πει ποτέ ότι τον φοβήθηκα. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

  1. Όχι πως σε φοβάμαι αλλά δεν  θα κάνω τσάμπα χιλιόμετρα σπαταλώντας τον χρόνο μου, κι ότι έχω να πω, θα τα πω όταν πρέπει και εκεί που πρέπει και δεν εκτοξεύω  τσαμπαμαγκιές από το πληκτρολόγιο.
  2. Πας φιρί φιρί για να εισπράξεις και δεύτερη μήνυση.
  3. Όσα θα πρέπει να αποδείξω είναι ήδη κατατιθέμενα εκεί που πρέπει.
  4. Αναμένω από εσένα έστω μια φορά να μπορείς να τεκμηριώσεις αυτά όλα που δημοσιεύεις.
  5. Είσαι πολύ λίγος,  για να μπορείς να μιλάς εσύ για το επίπεδο μου, άλλωστε όλοι ξέρουν ότι είσαι ο εξπέρ της φωτοσοπιάς που χωρίς ηθικούς φραγμούς έβγαλε τον δήμαρχο σε γυμνή περιβολή όπως επίσης και εμένα, κι όπως γνωρίζεις για όλα αυτά υπάρχουν αποδείξεις. Να σου θυμίσω και το βίντεο της ντροπής που ανέβασες για εμένα, με εκείνους τους κατάπτυστους χυδαίους και  απαράδεκτους υπότιτλους – χαρακτηρισμούς που αργότερα παίζατε τον παππά εσύ και ο εντολέας – συνεργάτης σου και διαρρηγνύατε αμφότεροι τα ιμάτια σας για το ποιανού έργο ήταν.  Πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι η ανάγκη για τα προς το ζην δεν απαλλάσσει κανέναν από την υποχρέωση της εντιμότητας και της ηθικής, γι αυτό και σε ερωτώ Ποιος κατά τη γνώμη σου είναι ο πιο Άθλιος, αυτός που κάθε φορά δίνει την εντολή, ή αυτός που εκτελεί την εντολή?   Ακολουθείς τη βρώμικη δημοσιογραφία του Αυριανισμού, αλλά η εποχή των Κουρήδων έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Έτσι για να τα λέμε όλα και να δούμε για πιο επίπεδο μπορείς και δικαιούσαι εσύ να μιλάς. Μετά από αυτά ας κρίνουν οι αναγνώστες το ήθος σου και την λεβεντιά σου μέσα από την αριστερή σου διανόηση, ακόμα κι από τις εμετικές σου επιθέσεις, αλλά και τις επαναλαμβανόμενες στροφές που κάνεις στα δημοσιεύματα σου πετώντας από το ένα θέμα στο άλλο, με συνέπεια να χρειάζονται δραμαμίνες για να σε παρακολουθήσουν.
  6.  Υποκριτάκο, για τις απειλές σου θα έρθει ή ώρα που θα πάρεις την απάντηση που σου πρέπει, άλλωστε οσονούπω θα υποχρεωθείς να μας πεις που ξέρεις ότι είμαι εξαγορασμένος και από ποιόν, θα μας πεις για τα μαύρα, για την εφορία και γενικά όλες τις κατάπτυστες συκοφαντίες που εκτοξεύεις εις βάρος μου. Όσο για την εφημερίδα μου δεν χρειάζονται μάρτυρες μην κάνεις τσάμπα χιλιόμετρα και καλά θα κάνεις να πεις στον εντολέα και συνεργάτη σου που σε δασκαλεύει ότι υπάρχουν τιμολόγια και αποδείξεις. Εγώ μπορώ να αποδείξω και το λέω δημόσια ότι είμαι εκδότης και να παρουσιάσω  όλα τα παραστατικά της εποχής στην οποία αναφέρεσαι. Εσύ να δούμε τι θα μπορέσεις να αποδείξεις και ποιον ρόλο παίζεις. Όμως για πες μας από πότε είναι ποινικό αδίκημα να φιλοξενήσω ή να διαθέσω χώρο ή ακόμα και να συνεργαστώ στην εφημερίδα μου με τον οποιονδήποτε, ακόμα κι από διαφορετικό ιδεολογικό χώρο? Σε ποιον θα πρέπει να απολογηθώ σε ένα μέσο που συντηρώ εγώ ο ίδιος? Νταβατζήδες εγώ δεν χρειάζομαι και κοίτα που θα πάρεις κι άλλους στο λαιμό σου. Θα πρέπει επίσης να αποδείξεις ποιοι είναι οι συκοφάντες, οι πορνοεκδότες και οι παιδεραστές αλλιώς θα σου πιάσω το πισινό  για τα καλά.
  7.  Υποκριτάκο, πες μας ποιοι είναι  οι συμπολίτες μας που θέλουν να μου υποβάλλουν μήνυση. Δείξε σεβασμό στους αναγνώστες σου και υπόδειξε μας έστω ΕΝΑΝ, όμως για μια ακόμη φορά θα διαψευστείς γιατί  δεν θα υπάρξει κανείς με εξαίρεση τον εντολέα και συνεργάτη σου, άλλωστε υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι εδώ και χρόνια δέχομαι έναν ανελέητο αισχρό πόλεμο από αυτόν. Να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι υπάρχει η Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και η Προστασία προσωπικών δεδομένων. 
  8. Υποκριτάκο, μην παριστάνεις το ΣΔΟΕ, άλλωστε αυτές οι απειλές μου είναι γνωστές αφού επανειλημμένα τις έχω δεχτεί από τον εντολέα και συνεργάτη σου και αν υπήρχε περίπτωση να με έχει στο χέρι, θα το είχε κάνει. Δεν έχω να πω κάτι μαζί σου και μην κουράζεσαι, τώρα αν θα πρέπει να απολογηθώ σε εσάς γιατί δεν εκδίδω την εφημερίδα μου, μπορείτε αν θέλετε γι αυτό να μου υποβάλλεται μήνυση, όσο για το υπονοούμενο που θέλεις να περάσεις δεν πιάνει, είναι κι αυτό ένα ευτελές πυροτέχνημα σαν κι αυτά που συνήθως γράφεις για να παραπλανήσεις τους αναγνώστες σου. Επίσης να σου πω, ότι ο τίτλος του εκατομμυριούχου που περιπαικτικά μου αποδίδεις, δεν βγάζει χιούμορ, γι αυτό μάθε συκοφάντη ότι εγώ δεν τα παίρνω από πουθενά και από κανέναν, κι αυτή την στιγμή δεν μου περισσεύουν για να τυπώσω την εφημερίδα μου, γιατί δεν έχω πλάτες και γιατί δεν χρειάζομαι νταβατζήδες στο κεφάλι μου, γιατί αγκομαχώ να μεγαλώσω τα παιδιά μου και δεν μοιάζω ούτε και στο ελάχιστο με αυτούς που σκότωσαν ανθρώπινες ψυχές για να παριστάνουν σήμερα τους λεφτάδες. Κατανοητός? Πες μας λοιπόν δημόσια με ονόματα, ποιοι είναι αυτοί που με χρηματοδοτούν?  Ποιοι είναι αυτοί που απειλείς ότι μπορεί ξαφνικά να προκύψει ζήτημα πόθεν έσχες των ακινήτων, και των περιουσιακών στοιχείων τους? Με ονόματα, αλλιώς θα είσαι για μια ακόμη φορά έκθετος στους αναγνώστες σου, ως ένας κοινός συκοφάντης. Αλήθεια σε ενδιαφέρει η γνώμη που έχει ο αναγνώστης για εσένα? Αν ναι πως μπορείς και ασελγείς τόσο βάναυσα στη νοημοσύνη τους? Με το να βγάζεις τους ανθρώπους ξεβράκωτους νομίζεις ότι έτσι εισπράττεις την αναγνωσιμότητα του πολίτη? Με το να υπαινίσσεσαι ότι σε κυνηγούν να σε σκοτώσουν οι αιρετοί του δήμου Γλυφάδας, ανεβαίνουν οι μετοχές σου? Με το να λες ότι κλονίστηκε και επιβαρύνθηκε η υγεία σου από τους αιρετούς, νομίζεις ότι χτυπάς ταβάνι σε επισκεψιμότητα?   Γιατί υποτιμάς τους αναγνώστες σου? Μήπως νομίζεις ότι σε πιστεύει κανείς? Όσοι σε επισκέπτονται το κάνουν  μόνο και μόνο για χαβαλέ, για πλάκα.
  9.  Υποκριτάκο, διέψευσε με λοιπόν αν μπορείς. Αν αυτές δεν είναι μαφιόζικες μεθοδολογίες και μηχανορραφίες πως αλλιώς λέγονται? Έχεις πει πολλάκις ότι είμαι λάθρα εκδότης, κι αναρωτιέμαι ο εντολέας  και συνεργάτης σου δεν σου είπε ποτέ ότι εγώ είμαι με τη βούλα και καρατσεκαρισμένα εκδότης κι όχι φοροφυγάς όπως αυτούς που στο παρελθόν κατήγγειλε ο ίδιος και που σήμερα τους παριστάνει τον φίλο.

10. Υποκριτάκο, για τα όσα με αφορούν σου απάντησα λεπτομερώς, για τα άλλα που αναφέρεις δεν δύναμαι να σε παρακολουθήσω, δεν επιθυμώ να σχολιάσω τις κρυάδες σου ούτε τα ανέκδοτα, ούτε και τον παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό σου, αλλά ούτε και το ευφυολόγημα με την κατσίκα του γείτονα. Κρυώσαμε πια από τα έξυπνα αστεία σου. Είπαμε να κρατάμε ένα στοιχειώδες επίπεδο, εσύ όμως το ξεφτίλισες τελείως.

11.  Τέλος κάνω γνωστό στους αναγνώστες ότι δεν θα ξανά απαντήσω στα υπονοούμενα σου, αν δεν βρεις το θάρρος και το αντριλίκι να αναφερθείς σε ονόματα. Δεν μπορώ να πέσω στο δικό σου επίπεδο, την εσκεμμένη παραπληροφόρηση, να αφήνω θλιβερούς υπαινιγμούς και δυσφυή υπονοούμενα χωρίς να λέω ονόματα. Έχω πολλάκις πει, ότι απέχω από την δημοσιογραφία του κώλου που εσύ με σθένος και υπερηφάνεια υπηρετείς και υπερασπίζεσαι. Απέχω από τον λαϊκισμό και τον κυνικό τρόπο άσκησης που εσύ ονομάζεις «δημοσιογραφία». Μπορείς να παραθέσεις συγκεκριμένα στοιχεία για τους χαρακτηρισμούς όπως φοροφυγάς, πορνοεκδότης, παιδεραστής, συκοφάντης, και τόσους άλλους να μας πεις δημόσια με ονόματα σε ποιον αναφέρεσαι?  Το οφείλεις σε αυτούς τους ελάχιστους αναγνώστες που σε παρακολουθούν. Αλλά νομίζω δεν θα το κάνεις. Αυτή λοιπόν είναι η διεφθαρμένη «δημοσιογραφία» που υπηρετείς. Ανώνυμα υπονοούμενα, σαθρή ανοησία και μια οργανωμένη επίθεση στην ιδεολογία,  την πολιτική άποψη, την προσωπική γνώμη του άλλου που δείχνεις να μην σέβεσαι. Να σου θυμίσω τους στίχους του Βάρναλη που σου ταιριάζουν, «Και εσύ τσούλα, των δήμιων επιστήμη, της αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα, και εσύ πρόστυχη πένα και ψοφίμι, του βούρκου λιβανίζεται την μπόχα». Αυτά τα συμφέροντα υπηρετείς. Δεν είναι τυχαίο ότι θα παρουσιάσεις σαν μάρτυρα υπεράσπισης τον εντολέα και συνεργάτη σου γνωστό γυρολόγο …..μάρτυρα.

12. Υποκριτάκο, πιστεύω να σου έγινα κατανοητός και για να μην αφήσω τίποτα αναπάντητο και να σε κάνω να σκάσεις, εγώ δηλώνω από έμβρυο ΝΔ και το καυχιέμαι.

Τέλος μάθε ότι ο αναγνώστης, ο συνειδητοποιημένος αναγνώστης, δεν παραμυθιάζεται από κάποιους σαν και εσένα, απλά κάνει τον χαβαλέ του προσπερνά και φεύγει, γι αυτό χρειάζεται προσοχή, ηθική και σεβασμός για να τον κερδίσεις και προπαντός δεν θέλει αίσχη όπως αυτά που ξέρεις, όπως αυτά που γράφεις. Ντροπή. Όταν πρωταρχικός σκοπός σου είναι να ικανοποιήσεις ένα μικρό κοινό από κατασκευασμένα σκάνδαλα κι ανυπόστατα ψέματα, τότε έχεις περάσει στον λαϊκισμό, όμως ακόμα και σε αυτή  την ανεξέλεγκτη  δημοσιογραφία  του διαδικτύου θα πρέπει να υπάρχει αυτοέλεγχος, θα πρέπει να  υπάρχουν όρια. Κάθε δημοσιογράφος ακόμα και αρθρογράφος φέρει την υπογραφή του, φέρει το βάρος και έχει την ατομική του ευθύνη.  Εσύ?   Μάλλον αυτά είναι ψιλά γράμματα για εσένα.

Υποκριτάκο, μάθε ότι είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που έχω υποβάλλει μήνυση σε άνθρωπο, όμως με εσένα θα το διασκεδάσω, για να μάθεις ότι ή τρέλα που πουλάς δεν έχει πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα που προσδοκάς!

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε + 4 =