Η απάντηση μου στον από ονείρωξη συλληφθέντα μπαλαρίνα Γιαχόνεβα (Part 1)

Στην γλώσσα που καταλαβαίνεις η απαντήση μου

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να πω στους φίλους, ψηφοφόρους σου ότι θα πρέπει να θαυμάσουν το ήθος του δημοτικού συμβούλου που εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσει. Στους αναγνώστες σου δεν θα αναφερθώ γιατί θαρρώ τους διασκεδάζεις υποδυόμενος τον “τελευταίο κατουράει”.

Η αλήθεια είναι ότι δεν σε παρακολουθώ γιατί ομολογώ δεν είσαι στα κυβικά μου και επιπρόσθετα μου είσαι βαρετός από την αλαζονεία και τον ξερολισμό σου. Έμαθα όμως ότι ανέβασες ένα από εκείνα το κοπρογραφήματα που έχεις ειδικότητα ως κοπρίτης που είσαι και οφείλω να σου απαντήσω.

Στην κρεατομηχανή αθλιότητας και μίσους που διαχειρίζεσαι θα δεις ότι δεν είμαι εύκολος για τεμάχισμα κι όσο κι αν προσπαθήσεις δεν θα τα καταφέρεις γιατί είσαι ένας κοπρίτης που δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα από όσα λες για εμένα. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ

Αν όμως επιθυμείς να παίξουμε στο δικό σου γήπεδο θα πρέπει να σου θυμίσω τότε που εργαζόσουν σε οίκο ανοχής και έκανες χρέη τσατσάς και νομίζω ότι επ’ αυτού κανείς σήμερα δεν θα έμενε έκπληκτος , το σκαρί σου βλέπεις είναι ότι κι ότι, ταμαμ για τσατσά.

Όπως και να με ονομάζεις, όπως και να με αποκαλείς δεν σε βλέπω και δεν σε βλέπω γιατί τα λες εσύ, ένα τοξικό ανθρωπάκι που λόγω κόμπλεξ παριστάνει την ύαινα και χωρίς καμία ηθική υπόσταση όταν η αλήθεια και τα γεγονότα τον στριμώχνουν, ενοχλημένος  βάζει μπρος την αξιοπρέπεια των παιδιών του. Ένας ημίαιμος κοπρίτης (ούτε καθαρόαιμος  δεν μπόρεσες να είσαι) που από μοχθηρία λόγω υπερβολικής αλαζονείας και ξερολισμού μαζί με το άλλο σου μισό τον σεσημασμένο τοκογλύφο που ήπιε το αίμα και έστειλε ακόμη και στην αυτοκτονία ανθρώπους, επιδιδόσασταν σε μηχανορραφίες – ίντριγκες σε όσους δεν ενέδιδαν στις απαιτήσεις σας.

Τότε μαζί, σήμερα μόνος, απόγονος μιας διεστραμμένης και σκωπτικής «λογικής» που σε καθιστά την γνωστή παρηγορήτρα των «αγαθών ψυχών» που συνωστίζεστε στα διάφορα καφέ για το πως θα διεκπεραιώστε τις «έντιμες συναλλαγές σας».  Αυτή η αξιοπρέπεια σου μικρέ κι ανόητε κοπριτάκο είναι για γέλια και για κλάματα. Εδώ λοιπόν θα σταθώ και θα αναρωτηθώ πόσο υπερήφανοι είναι οι λεβέντες σου και το περιβάλλον σου για τον πατέρα, τον αρχηγό της οικογένειας που έχουν? Αυτή είναι η απάντηση μου στην προσβολή των δικών μου παιδιών.

Και για μια ακόμη φορά θα απαντήσω στην φτωχή και ξεπεσμένη σαρκαστική αφήγηση σου σε όσα με αφορούν. Για μια ακόμη φορά θα σου πω ότι ποτέ μου δεν χρειάστηκα υποβολείς, άλλωστε μπορείς όπως έχω ξαναπεί να το πληροφορηθείς κι από τους ανθρώπους του τοπικού τύπου από τα δεκάδες δημοσιεύματα μου σε όλες τις εφημερίδες αλλά ακόμη κι από τα φιλαράκια σου που κάνεις παρέα. Άσε λοιπόν τα σάπια.

Εγώ δηλώνω ευθαρσώς ότι ουδέποτε μου εζητήθη από κανέναν απ’ αυτούς που εσύ εννοείς  να γράψω κάτι για εσένα ή για κάποιος άλλους. Για κανέναν. Και δεν μου εζητήθη ποτέ ούτε για τον χειρότερο εχθρό τους να βγάλω οικογενειακό του πρόβλημα στη φόρα, παρά ταύτα μου εζητήθη από τον συγχωρεμένο τοκογλύφο που ενώ στην αρχή έβαζε πλάτη μην βγάλω τα π….α  του Η.Ζ μόλις τα σπάσανε με πίεζε φορτικά να ανεβάσω αυτόν, τα π….α του  και κάποιον υδραυλικό που επειδή δεν πλήρωσε στην ταβέρνα το αρνί να βγάλω το argyroypolis gate (ξέρει o ίδιος τι λέω) αλλά δεν το έπραξα ποτέ. Στον αντίποδα μου εζητήθη να ανεβάσω τον ίδιο τον H.Z και τα π….α του στα μανταλάκια από αυτούς που σήμερα κάνεις παρέα. Αυτοί είστε, τόσο κύριοι, τόσο λεβέντες, τόσο για φτύσιμο.  

Και να σου πω και κάτι ακόμη, πιστεύεις  σοβαρά τώρα ότι αυτοί που εννοείς θα ασχοληθούν μαζί σου? Ποιος νομίζεις ότι είσαι? Φαντασιώνεσαι ότι όλοι ασχολούνται μαζί σου παριστάνοντας τον καμπόσο? Κορδώνεσαι ότι σε φοβούνται? Τόση ιδέα έχεις για τον εαυτό σου? Εσύ θα τους ταράξεις στη νομιμότητα, εσύ? Έχεις υπόψη σου πως σε βλέπουν? Και για να το κλείσω «ουδέποτε είχα υποβολείς» . Μαρή μισοριξιά με όσα γράφεις αυτοκτονεί η λογική αρκεί μόνο να ρωτήσεις κάποιους απ’ αυτούς που είναι δίπλα σου γιατί συνεργάστηκαν μαζί μου. Αυτοί μου τα έδιναν και τα έγραφα?

αφήστε ένα σχόλιο


1 + = δυο