Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥΣ !!

Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Δημάρχου της Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου κατ΄εμέ δεν είναι τα έργα που αναμφίβολα θα μείνουν στην Γλυφάδα και για τα παιδιά των παιδιών μας, αλλά ότι  «καθάρισε» την πόλη από τους σαλτιμπάγκους, τους  νταβατζήδες και τα κοινωνικά απόβλητα που επί σειρά ετών κάτω από την μάσκα της εντιμότητας ήθελαν να είναι οι κουμανταδόροι όλων των διοικήσεων.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην Γλυφάδα εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια έκαναν πάρτι οι μαϊμουδημοσιογράφοι – εκβιαστές και τα κοινωνικά παρατράγουδα που υποδύονταν τους ευυπόληπτους κυρίους, τους προστάτες που υπερασπίζονται τα δικαιώματα των πολιτών, τη στιγμή που το ποινικό τους μητρώο ξεχείλιζε από αξιόποινες πράξεις.

Μεγάλη  δουλειά το ξεσκαρτάρισμα από το σάπιο από τη λέρα, αυτό που τώρα μένει να κάνει και ελπίζω ότι θα το κάνει, είναι να «καθαρίσει» και τα δημοτικά έδρανα από τους επαγγελματίες δημοτικούς συμβούλους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η πολυθρόνα που γεννάει φράγκα και σε καμία περίπτωση το συμφέρον  του δημότη. Η Γλυφάδα χρειάζεται νέους ανθρώπους με καθαρά μυαλά, όχι μαριονέτες, όχι εξαρτημένους του συστήματος, αλλά όχι και επαναστάτες που μόλις χάνουν την καρέκλα σηκώνουν  μπαϊράκι κι αναλαμβάνουν χρέη νεκροθάφτη. Ευφυέστατος, τολμηρός,«οσφρίζεται» τα πάντα γύρω του, διαθέτει πολιτικό αισθητήριο και προπαντός έχει το  πλεονέκτημα ότι  όλους αυτούς τους έχει σπουδάσει!!

 

αφήστε ένα σχόλιο


3 + δυο =