Η αμετροεπής φιλόδοξη Λένα Μαυρακάκη, ως μοδίστρούλα ράβει ξηλώνει, φάσκει και αντιφάσκει!

Κατ΄ αρχήν θα πρέπει να πω δημόσια ότι η αντιπαράθεση μου με την μόνιμη πρόεδρο της Ένωσης  Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς», δεν έχει να κάνει με κανένα από τα μέλη πολλοί εκ των οποίων είναι φίλοι μου σέβομαι και εκτιμώ αλλά με την ίδια την κ. Μαυρακάκη.   

Η ηλιθιότητα και η κουτοπονηριά της Μαυρακάκη δεν έχει σταματημό. Κοντά σε όλα, επιχειρεί με κάθε τρόπο να ασελγεί στην νοημοσύνη όλων για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με εντελώς ευτελή τρόπο.

Ερωτώ δημόσια και περιμένω απάντηση πείτε μας κ. Μαυρακάκη ο τίτλος που προσθέσατε πονηρά με ερωτηματικό «ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ,ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ»; υπονοεί ότι γνωρίζετε και επιβεβαιώνετε τον ισχυρισμό της κ Μηλιού για τις 3.000€ που μοιράζει δήθεν η κυβέρνηση για να εξαγοράσει την υπογραφή των συγγενών ότι οι άνθρωποι τους έφυγαν από Κορονοϊό, Ναι ή Όχι?

Με το ακόμη τα ίδια κάνετε, υπαινίσσεστε μήπως κάτι άλλο? Ανεβάζετε Fake News για να γίνεστε αρεστή στην Κουμουνδούρου Ναι ή Όχι?

Με το να με μπλοκάρετε πιστεύετε ότι βοηθάτε να καταλάβουν οι φίλοι σας-μας  την αλήθεια ή πιστεύετε ότι με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε να ασχοληθώ μαζί σας στην συνέχεια?

Αναμένω την απάντηση σας.

 

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − = 6