Ηλεκτρική καρέκλα ο τομέας της καθαριότητας

Ο τομέας της καθαριότητας είναι ένα νευραλγικό πόστο και σίγουρα γι αυτόν που θα κληθεί να κάτσει σε αυτήν την θέση  είναι ηλεκτρική καρέκλα. Γι αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, όπως δεν υπάρχει και καμία αμφιβολία ότι η απελθούσα αντιδήμαρχος Άννυ Καυκά πέτυχε να δέσει αυτό που λέει κι ο λαϊκός αφηγητής τον τράγο  από τα κέρατα και η Γλυφάδα να είναι καθαρή. Επειδή πολλά ακούγονται περί εμπάθειας από μέρους μου στο πρόσωπο της θα πω ότι όλα αυτά είναι αηδίες που στερούνται επιχειρημάτων και σοβαρότητας.

Η ίδια ή κάποια από τα λιβανιστήρια της μπορεί να λέει ότι θέλει το χθεσινό μου δημοσίευμα και η κριτική μου στο πρόσωπο της έχει να κάνει με τον ευερέθιστο χαρακτήρα της και μόνον με αυτόν. Εδώ δεν είμαστε για να χαϊδεύουμε αυτιά αλλά να λέμε αλήθειες όσο κι αν αυτές ενοχλούν όσο κι αν μεταξύ μας γινόμαστε αντιπαθητικοί. Η αλλαγή της Άννυς Καυκά οφείλεται και μόνον στο γεγονός ότι υπάρχουν κι άλλοι αιρετοί οι οποίοι θα πρέπει κι αυτοί με την σειρά τους να αναλάβουν θέσεις ευθύνης στην διαχείριση του δήμου και από ότι μέχρι σήμερα έχει αποδειχτεί ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου κάνει πάντα διάνα στις επιλογές των προσώπων και στο τέλος τέλος όπως είπα κανείς δεν υπέγραφε μονιμότητα κι ο δήμος δεν είναι μια επικερδής επιχείρηση για κανέναν, άλλωστε την Άννυ Καυκά ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου την τίμησε πέραν του δέοντος κι αυτό θα έπρεπε να είχε εκτιμηθεί με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όσον αφορά τον νέο αντιδήμαρχο στην καθαριότητα τον Δημήτρη Ακρίβο να ευχηθούμε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του με την ευχή και την προσδοκία ότι θα αλλάξει κάποια πράγματα και κάποιες συμπεριφορές ορισμένων που υποδύονται τα ροτβάιλερ γαυγίζουν και δείχνουν τα δόντια τους για να δικαιολογήσουν την υποταγή στο αφεντικό τους. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κρατήσει τις απαιτούμενες ισορροπίες έτσι ώστε κάποιες νοοτροπίες να αλλάξουν και να υπάρχει ο κατάλληλος σεβασμός μεταξύ των εργαζομένων.

Αυτό.

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα + = 16