Ευχαριστήριο Μήνυμα Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Γλυφάδας

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας ευχαριστεί θερμά τους μαθητές, τις μαθήτριες και την Διεύθυνση των κέντρων εκμάθησης ξένων γλωσσών “ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ” στη Γλυφάδα που με την προσφορά τους σε τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης συνέβαλαν σημαντικά στην ενίσχυση του έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, οι μαθητές ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση που αφορούσε τον “Μήνα Συγκέντρωσης Τροφίμων”. Κατα την περίοδο του Φεβρουαρίου, οι μαθητές των κέντρων “Ευρωγνώση” στη Γλυφάδα, (Γούναρη 117 & Γούναρη 215) συγκέντρωσαν και προσέφεραν τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής προκειμένου να συνδράμουν στην ενίσχυση των ωφελούμενων οικογενειών που βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση.

Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, κάθε συνεισφορά είναι πολύτιμη και καίριας σημασίας. Για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά, για μια ακόμη φορά, τη Διεύθυνση και όλους τους μαθητές του κέντρου εκμάθησης ξένων γλωσσών “Ευρωγνώση” για την άμεση ανταπόκρισή τους και την ενεργό συμμετοχή τους στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

αφήστε ένα σχόλιο


3 + έξι =